Thread Closed 
Hell is not a bad place to be
20 Jun 2012, 15:45
  • Lexie pufni la auzul remarcii lui Kurt. Tipic lui. Prima betie sau primul esec. Totusi, daca se gandea mai bine, avea dreptate. Toate esecurile lui se transformara in ceva bun in viata lui intr-un sfarsit.

Isi drese glasul la intrebarea lui. Nu, nu era potrivita pentru o slujba importanta. Sau nu se simtea pregatita. Se simtea bine postura de profesoara si nu avea de gand sa renunte la ea prea curand. Era perfect sa aiba un loc la Hogwarts, printre indrumatori. Si, desi nu mereu un model demn de urmat, era mandra ca lasa ceva in urma ei, ca forma caracterul urmasilor sai din Lumea Vrajitoreasca. Ca transmitea ceva mai departe.

"Sincer, nu stiu care sunt visele tinerilor acum," raspunse viperina intr-un sfarsit la a doua intrebare a lui Kurt. Inca nu era foarte sigura pe ce spunea, era usor derutata de schimbarea brusca a subiectului. "Eu una nu am vise mari. Insa presupunca despinde de persoana."

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Hell is not a bad place to be - by Lexie Stryder - 20 Jun 2012, 15:45

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A long hard road out of hell Odette B. Malfoy 12 2,935 15 May 2012, 21:07
Last Post: Odette B. Malfoy
  Such a dark place Ema Snow 22 4,232 23 Jun 2011, 10:37
Last Post: Ema Snow