|
i don't need a break. i need you.
|
20 Jun 2012, 17:21
(This post was last modified: 20 Jun 2012, 17:23 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Ii atinse umarul in treacat apoi se indrepta inspre scari,cu intentia de a urca in camera lui. Privi in urma,fixand-o cu privirea sa adanca,hipnotizanta,zambind larg,incurajator. Dupa cateva clipe se gandi exact ce ar trebui sa ii spuna si,stand acum in loc,undeva la jumatatea scarilor,ii spuse:
'' In Azkaban ai zis ca nu am fost niciodata impreuna,asa cum ar fi fost normal sa fim. Vreau sa incepem acum pentru ca am inteles ca eu te-am considerat intotdeauna cea mai importanta. Nu vreau sa fii noua piesa a puzzle-ului vietii mele. Vreau sa fi acea piesa unica,pretioasa,care rezolva misterul si ma face fericit.''
Facu o plecaciune scurta,cam stangace,in semn de 'pe curand' apoi continua sa urce pana ce in final ajunse in final pe holul de la etajul respectiv. Numara usile si memora care era camera lui Callysto apoi intra in propria camera,aruncandu-se pe pat. Uitase de bautura,de faptul ca probabil nu avea sa se atinga de nimic din mini-frigider,ca pernele nu erau chiar moi si ca mai presus de toate,ca nu era la Londra. Se gandea la ea,desigur,oftand,razand si agitandu-se,ca intr-o dulce nebunie.
Oh,cat ii lipsise acest sentiment! Cat ii lipsise ea!
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: i don't need a break. i need you. - by Kurt F. Malfoy - 20 Jun 2012, 17:21
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|