Suspended in a compromise
|
20 Jun 2012, 23:28
|||
|
|||
Cols se vazu nevoit sa clipeasca de cateva ori, trezindu-se brusc in mijlocul intrebarilor. Era ca si cum s-ar fi schimbat rolurile.
" Pai, pentru inceput, sunt in anul III, in Casa Soimilor. " Zambi pentru o clipa, dar zambetul i se transforma rapid intr-o strambatura. Nu-i venea sa creada. Cunoscuse atatea persoane si nimeni nu intrebase de porecla. Unii o luau ca atare, iar asta ii aducea mai aproape de inima tanarului. Era de parca nu plecase niciodata din fata casei, unde se juca cu baietii cand era doar o tanca. Altii preferau sa-l strige pe numele de botez, neiesind in evidenta pentru baiat. Statu o clipa sa se gandeasca. Stia prea bine de ce i se spunea Hawkeye, dar cand Victor il intrebase, ceva se stranse in mintea Soimeanului. Tatal sau citise o singura carte de beletristica si anume Ultimul mohican. Neah... Sigur era prima varianta. Strambatura i se transforma iar in zambet. " Cred ca pot spune ca am o memorie vizuala foarte buna... Observ si retin detalii inutile. Si in plus, imi place sa ma misc repede, sa nu stau pe loc. Imi amintesc ca ajungeam din fata casei pana la coltul strazii in juma' de minut" rase el." Cred ca am fost prea energic pentru parintii mei... De fapt, cred ca inca sunt" ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|