Thread Closed 
i don't need a break. i need you.
21 Jun 2012, 11:12 (This post was last modified: 21 Jun 2012, 11:13 by Kurt F. Malfoy.)
  • Avea oarecum dreptate privind ultima parte. Era cam anormal. Totusi,exista o explicatie pentru tot iar el era nevoit sa i-o ofere,din moment ce era vorba de ei doi,de relatia lor,de viitorul lor. Inghiti in sec apoi ii spuse:

'' Am facut-o intr-un mod dureros pentru ca nu vroiam sa dai vina pe tine insati in cazul in care Othilia ma ranea. Preferam sa suferi din cauza mea,sa fiu eu cel vinovat,decat sa suferi daca ea m-ar fi ranit,daca m-ar fi ucis atunci cand ar fi aflat de scopul meu. Cat despre faptul ca stiam ca Othilia este o creatura de acel fel,atat gratia cat si frumusetea ei erau cam ... inumane.''

Un monstru citea un altul atat de bine,tocmai de aceea lui Kurt nu ii fusese prea greu sa se prinda ca in spatele acelor ochisori albastrui si inocenti,roscata ascundea de fapt un secret. Iar atunci cand femeia incercase sa il indeparteze,pe motiv ca nu vroia sa il sperie,aproape ca disperase si ar fi vrut s-o ucida daca ar fi putut si daca nu ar fi fost problema de a pierde legatura,drumul catre Piatra.

'' Sper ca acum sa intelegi si sa ma crezi. Trebuie sa recunosti,nu e era foarte normala...''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i don't need a break. i need you. - by Kurt F. Malfoy - 21 Jun 2012, 11:12