Thread Closed 
Hell is not a bad place to be
21 Jun 2012, 14:36
  • Lexie isi dadu ochii peste cap. Patinoar? Serios?
    Isi adanci mainile in buzunarele blugilor inainte sa zamebasca la gandul vietii pe care o astepta. Nu era cea mai fericita viata, insa stia ca o va face cat de fericita ii va sta in puteri. Nu avea sa stea pe loc.
    Va inainta. Si nu pe o cale care parea frumoasa, dar care sa va urati in timp. CI pe calea care va fi mereu frumoasa. Mai trebuia doar sa isi dea seama care era aceea, ceea ce era destul de greu dat fiind ca la inceput, ambele aratu la fel.

Ofta usor cand ii auzi intrebarea lui Kurt. O deprimau si o speriau discutiile astea. Despre moarte, despre imbatranire, cand isi dadea seama cat de scurta e viata unui om. Insa trebuiau discutate.
    "In somn," raspunse ea, cu un zambet trist pe buze. Nu era cel mai curajos mod de a muri, nici nu va ramane astfel in istorie, insa era ceea ce voia. "In bratele barbatului pe care il iubesc, stiind ca vietile pe care le-am creat sunt perfecte, asa cum as fi vrut eu sa fie dintotdeauna. Stiind ca sfarsitul vietii mele este un nou inceput."

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Hell is not a bad place to be - by Lexie Stryder - 21 Jun 2012, 14:36

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A long hard road out of hell Odette B. Malfoy 12 2,935 15 May 2012, 21:07
Last Post: Odette B. Malfoy
  Such a dark place Ema Snow 22 4,234 23 Jun 2011, 10:37
Last Post: Ema Snow