|
|
21 Jun 2012, 14:52
(This post was last modified: 21 Jun 2012, 14:52 by Wanda J. Bennet.)
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Tipul asta din ciudat devenise nebun si se pare ca facea de rusine blonzii. Isi dadu o mana prin par fi pufni amuzata. El chiar credea ca o sperie? Deloc, caci stia ca era unul dintre tipii care vorbeau mult si faceau putine, genul de barbati care te dezgustau si mai bine nu existau pe suprafata pamantului. Cand i smulse din nou tigara din mana si o intoarse violent spre el nici nu apuca bine sa termine el de zis ceva caci o dadu o palma destul de bine meritata peste fata, zicand:
- Asculta aici Victor cum te-o chema! Nu-mi pasa ca te dai mare cu crimele, nu-mi pasa ca esti cine stie ce, nu-mi pasa ca nu esti cavaler, dar am si eu onoarea mea asa ca daca mai pui mana odata pe mine iti spun ca vei regreta ca nu ai fost acasa in momentele astea! continua ea si se ridica de pe banca privind in jur, ecoul i se auzise asta era clar da nu-i pasa.
Defapt nici macar nu auzise de Victor Olivier, nu era genul care sa i pese de altii, era mai importanta ea ca toti. In plus era o narcisista dar macar nu o criminala si nu avea sa fie asta..bine teoretic vorbind pentru ca era si Devoartoare.
-Nici nu stiu de ce exista asemenea persoane pe lume, inspirati aerul degeaba!
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|