Thread Closed 
i don't need a break. i need you.
21 Jun 2012, 15:15
  • Ii atinse umarul incet,nedorind sa o raneasca,sa o bruscheze. Alta diferenta intre ea si Othilia. Pe acea femeie ar fi ranit-o,ar fi lovit-o doar daca ar fi indraznit sa spuna nu. Isi aminti ca avusese o criza de furie in fata ei care se sfarsise printr-o apropiere falsa din partea lui si nesigura din partea ei.

Dar aici era vorba de Callysto,prima femeie care ii placuse de cand acceptase sa redevina un om relativ normal. Prima creatura de care se apropiase si prima care se comporta astfel cu el. Prima care il refuza din nou,care il facea sa se simta viu in ciuda situatiei.

'' Conteaza,cel putin pentru mine. Ce te deranjeaza cel mai mult? Ca am plecat fara nici o explicatie,nu-i asa? Ca am spus ca ea ar fi mai buna decat tine,nu?''

Era vorba de orgoliu aici,putea sa puna pariu. Era vorba de mandria de femeie,faptul ca o alta ii furase barbatul,ca i-l rapise de langa ea. Rusinea ca nu fusese indeajuns de buna. Probabil se vazuse inutila daca nici macar un om nu reusise sa pasteze langa ea. Petrecuse mai mult timp printre femei si aproape ca invatase cum functionau ele. Probabil ca acum il refuza pentru a-l starni mai mult. Avea sa se supuna.

'' Daca ar fi fost real,nici nu ne-am mai fi vazut dupa aceea,crede-ma.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i don't need a break. i need you. - by Kurt F. Malfoy - 21 Jun 2012, 15:15