Thread Closed 
Suspended in a compromise
21 Jun 2012, 15:33
Ridica din umeri in privinta energiei. Asa era si n-avea ce face, insa zambi strengareste, bucurandu-se de Hawk.
" Un Viperin, zici... N-am avut multe sanse sa vorbesc cine stie ce cu vreunul, dar pot spune ca sunt de treaba... Acum, depinde mai mult de felul in care au fost crescuti. Pot intelege de ce unii sunt mai uraciosi, in timp ce altii sunt aproape amabili. Cert e ca toti Viperinii sunt nobili si puternici."
Ridica din nou din umeri si privi in departare. Se simtea de parca incerca sa strapunga cu mintea copacii din fata lui, de cealalta parte a drumului. Dupa cateva clipe, se uita la pensula din mainile lui Victor.
" Cred ca esti primul pictor cu care am ocazia sa vorbesc, Victor. La Hogwarts, elevii prefera sa stea in gasti cu acelasi talent, asa ca am stat mai mult legat de muzicieni. Nu vreau sa par nepoliticos, dar ai iesit pe afara ca sa cauti inspiratie?"
Era pur si simplu curios. Totusi, era cu masura. Nu avea sa-l apostrofeze cu intrebari la care barbatul nu vroia sa raspunda.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Suspended in a compromise - by Colin Hawkeye Rovson - 21 Jun 2012, 15:33