Thread Closed 
Tell me horror stories
21 Jun 2012, 16:41 (This post was last modified: 21 Jun 2012, 16:41 by Wanda J. Bennet.)
  • Incepu sa rada copios, zicand:
    - Ahaha, cine vorbea de lauda! Mai bine iti vezi de lungul nasului si apoi sa comentezi despre mine si gandirea mea, din pacate te-am cunoscut azi si regret asta caci decat sa cunosc un impertinent mai bine dau cu capul de ceva!" continua ea dezgustata de tipul din fata ei, chiar nu avea nimic cu el dar de la inceput el i vorbise pe un ton superior de parca era mama omida si stia tot.

-[b] Nu-mi pasa cine esti, defapt niciodata nu ma interesat de persoana oamenilor neimportanti pentru mine. Cu ce m-ar ajuta sa stiu cine esti? Cu nimic, exact!
    zise ea analizandu-si bagheta din cap pana in coada ca sa fie sigura ca era in siguranta, in mainile aiuritului astuia nu aveai de unde sa stii daca era in siguranta sau nu sau daca mai ramanea ceva viu.

- Nu o sa supravietuiesc? Ei bine pana acum cum am facut-o? Crezi ca am avut parintii sa ma impinga de la spate " dute fa aia, nu fa aia, fa bine aia"..nu, nu am avut nici macar un sprijin in viata si asta nu m-a impiedicat sa ma descurc singura! Asa ca nu vorbi despre viata mea daca nu stii despre ce e vorba, caci eu nu am zis nimica de tine deocamdata!

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Tell me horror stories - by Wanda J. Bennet - 12 Jun 2012, 22:10
RE: Tell me horror stories - by Wanda J. Bennet - 21 Jun 2012, 16:41