|
21 Jun 2012, 23:10
|
|
Evan F. Lovel
|
RP Posts: 151
Casa: Viperini
Galeoni: 680
|
|
- Steve îi împinse mâna blând zâmbind, uşor.
"Păi, în primul rând, nu-mi place ciocolata albă," zâmbi el. "În al doilea rând, eu nu am nevoie de nimic. Te am pe tine."
Zâmbi şi o sărută uşor, apoi se îndepărtă câţiva paşi de ea, întinzându-şi mâna după a ei. O prinse uşor şi o conduse spre strada goală. Puţine maşini mai erau pe la ora asta, pentru că de când începuseră ei ziua, se întunecase bine. Habar n-avea ce oră era, însă nu prea îl înteresa.
Se opri în mijlocul şoselei şi o lipi de corpul lui. Îşi puse mâinile pe talia ei şi se apropie de urechea ei.
"Imaginează-ţi că se cântă melodia ta preferată," şopti el, începând să o conducă într-un dans simplu. "Suntem în... Hawaii," zâmbi Steve, "şi dansăm într-un hotel de cinci stele."
Tăcu câteva clipe, lăsând ca vraja să-şi facă efectul. O conduse într-o piruetă, apoi schimbă viziunea.
"Acum. suntem într-un loc pustiu. Muzica se aude la un radio pe jumătate stricat. Dansăm în pădure, într-un colţ uitat de lume, cu o mică cocioabă lângă noi."
O mai legănă puţin pentru a lăsă şi această viziune să îi pătrundă în subconştient.
"Tu simţi vreo diferenţă? Pentru că eu nu. Oriunde am fi, oricât de săraci am fi, totul e perfect dacă suntem împreună. Tu eşti perfectă pentru mine."
~ paint splattered tear drops on my shirt ~
Does it depress you ?
To know just how alone you really are ?
lexie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|