|
22 Jun 2012, 12:30
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- I zambi scurt si inchise pentru cateva secunde ochii inca imaginandu-si peisajul pe care il descrise el. Il iubea si chiar daca erau cateva certuri intre ei caci amandoi erau aceeasi zodie si cateodata zodiile se bat cap in cap, mereu impacarile erau cele mai dulci. I raspunse la sarut si isi indrepta privirea in sus, erau doar ei doi in acel pustiu si luna care parca i privea si completa peisajul perfect.
Inghiti in sec cand auzi si isi dadu o mana prin par, dar simti cum inima i bate tare si parca i iesea din piept. O cuprinse teama dar stia ca impreuna cu Steve nu avea sa i se intample nimica. Il prinse de mana si fugi cu el in directia aceea, observand un tip intr-o balta de sange..si urme pe gatul lui. Nu, nu se putea intampla una ca asta. Adica nu putea fi cine isi imagina ea ca era..daca era Josh prin preajma si el facuse asta, se pare ca amenintarile chiar se adeverisera.
Se apropie de barbat si ignora vorbele lui Steve de a sta in spate sau mai bine zis semenele. Se uita in jur si simtea o prezenta pe langa ei..isi indrepta privirea catre niste tufisuri si se vedea usor o umbra stralucitoare acolo. Alerga pana acolo dar nu gasi nimic asa ca ofta scurt si se intoarse inapoi, ingrozita parca de ce stia ca avea sa se intample.
- Cred ca e Josh... continua ea cu vocea tremuranda. Cu 3 ani in urma, am facut cunostiinta intr-un bar cu un tip si in cele din urma devenise prietenul meu. Dupa ceva timp am aflat ca e vampir si m-am despartit de el si am plecat in Franta, iar de atunci..ei bine nu am mai auzit nimic de el, dar de cateva zile incoace am primit tot felul de scrisori amenintatoare..dar nu am bagat de seama si le-am aruncat in foc, si ce era ciudat era ca ele mereu reveneau pe masa. Nu ti-am spus pentru ca...nu am considerat ca era ceva important. continua ea cu lacrimi in ochii albastri, nu crezuse ca avea sa il mai intalneasca pe nenorocitul acela niciodata, dar se pare ca dadea semne.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|