Cheese is the Devil's Plaything
22 Jun 2012, 13:57 (This post was last modified: 22 Jun 2012, 13:58 by Kurt F. Malfoy.)
  • House,atat de impasibil si lenes ca intotdeauna se multumi doar sa cheme o asistenta,de parca nici n-ar fi observat ca Odette folosise o vraja. Dar observase insa nu insemna ca avea sa faca mare caz din asta. Nu erau primii ciudati pe care ii intalnea. Totusi,lovitura in dos fusese o miscare de geniu.
    Asistenta sosi imediat si-l duse pe Kurt in sala de operatie in timp ce acesta repeta obsesiv un singur cuvant : apendicita.
    '' Nu ai avut asta cand erai mic?'' intreba House stupefiat
    '' Nu. Nici pojar,nici meningita. Nici alergii. Doar era sa-mi tai urechea.''
    '' Haide,trebuie sa-l operam pe Van Gogh.''
    '' O sa mor? Nu ma lasati sa mor!''
    sopti Kurt disperat
    '' Daca mori fac farmece si te trezesc la viata apoi te omor eu.'' zise Foreman categoric
    Kurt il privi pe House rautacios. Scor 1-0 pentru el. Il facuse pe Foreman sa ii pese de el. De aici si pana la ceea ce isi dorea era numai un pas. Unul singur. Imens,dificil,dar nu imposibil.
    '' Odette,scumpo,de ce nu va duceti tu,Chase si negroteiul sa il operati pe mister painter? Eu o sa am o discutie cu Boyd. Merita explicatii.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Cheese is the Devil's Plaything - by Kurt F. Malfoy - 22 Jun 2012, 13:57