Thread Closed 
Hell is not a bad place to be
22 Jun 2012, 14:49 (This post was last modified: 22 Jun 2012, 14:50 by Kurt F. Malfoy.)
  • '' Focul nu poate ucide un dragon,nu? Dar apa...Oh,Freyja. Am vazut cum propriul meu copil va muri,fara ca eu sa fac nimic? Si Callysto si restul. E prea mult.'' Se sprijini de zid apoi lasa ca trupul sau sa alunece incet pana ce ajunse aproape de sol. Isi dori sa fie o greseala dar stia ca nu se putea asa ceva. Un om care are mintea fragmentata,care poate sa se joace cu psihicul si cu gandirea fiecaruia nu putea sa se insele cand venea vorba de interpretarea acelei previziuni. Fiecare lucru reprezenta ceva.

Isi detesta din ce in ce mai mult talentele. Era bun la aritmantie,era un clarvazator si il atragea misticul,tot ce era interzis,pagan. Ar fi fost imposibil sa nu poata interpreta corect fiecare previziune,fiecare imagine.
    '' Freyja in apa,Ivy va sfarsi in lupta,din cauza unei rani. Tu,asa cum iti doresti iar eu ...voi muri intr-un mod mai special si mai dureros,pe care nu as dori sa il dezvalui. E vorba de mine,nu-mi face placere.''

Nu era deloc placut sa te vezi inca tanar,undeva pe o masa de operatie,plin de bandaje si vata indesate in tine,pentru a opri sangerarea si ca in final ei nici nu mai asteapta decesul si te ingroapa de viu. Inchis intr-o cutie,pana ce avea sa spuna adio vietii.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Hell is not a bad place to be - by Kurt F. Malfoy - 22 Jun 2012, 14:49

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A long hard road out of hell Odette B. Malfoy 12 2,935 15 May 2012, 21:07
Last Post: Odette B. Malfoy
  Such a dark place Ema Snow 22 4,234 23 Jun 2011, 10:37
Last Post: Ema Snow