|
Cheese is the Devil's Plaything
|
22 Jun 2012, 15:21
|
|
Odette B. Malfoy
|
RP Posts: 996
Casa: Viperini
Galeoni: 613
Animal: Sarpe veninos - "Aymar", Lup - "Nymeria"
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
-Il pedepsesc eu, mama e blanda. Have you seen my kendo swords? intreba Odette zambind diabolic.
Foreman ofta si pleca iar House ii arunca o privire admirativa in timp ce ii arunca viperinei pachetul de tigari si pleca dupa Foreman.
-Ma duc sa ma plimb, mormai Odette iesind din spital.
Incepu sa invarta pachetul in maini uitandu-se atenta la el. Ofta scoase repede o tigara si o aprinse, tragand din ea cu pofta. Simti cum se sufoca. Se astepta la un gust mai placut, insa cand isi reveni mai trase un fum.
In cinci minute termina aproape patru tigari si incepuse sa se simta cam ametita. Tresari puternic cand simti o mana in jurul taliei.
-Da?
Chase facu ochii mari cand o vazu, dar nu uita ce avea de spus.
-Vine ploaia. Nu vrei sa vii inauntru?
Odette ridica plictisita din umeri.
-Imi place sa stau in ploaie, murmura ragusita.
-Cate tigari ai fumat?
-Cinci, dar sunt bine. Vroiam sa vad ce simte idiotul ala cand le fumeaza. M-a speriat azi. Nu as putea sa il pierd, murmura lasand privirile in jos.
Chase o privi nedumerit. Da, se comporta cu Kurt de parca ar fi fost un nimeni pentru ea dar stia cat de mult tinea Kurt la ea, iar ea tinea la el la fel de mult.
-Stiu ca par dura, si ca nu sunt in toate mintile. Chiar nu sunt. Am omorat atatia oameni si am facut atatea pagube incat nu stiu cum mai rezist insa cineva trebuie sa faca si asta. Eu si Kurt mai mergem impreuna in misiuni de genul si sa stii ca e destul de...
Placut sa iti descarci nervii pe alte persoane, ar fi vrut Odette sa spuna, insa fu intrerupta de Chase care ii cuprinse fata in maini si o saruta facand-o sa uite ce avea de spus. Raspunse imediat asezandu-se mai aproape de el, punandu-si mainile in jurul gatului sau.
-Orbeeeeesc! Ochii mei, oh dear Lord, il auzi pe House strigand. Daca nu va suparati as avea nevoie de voi, aici inauntru.
Odette ii zambi lui Chase si o lua inainte aprinzandu-si alta tigara. Mergea ingrijorator de leganat, insa continua sa fumeze.
-Odd, murmura Chase speriat cand intrara in spital.
-Sunt bine, ok? S-a trezit Kurt? intreba uitandu-se la House care o privea si el cam ingrijorat.
Intra in salon cu zambetul pe buze. Apuca sa il vada pe Kurt. Arata destul de bine.
-Hei, fratioare, spuse apoi se prabusi in mijlocul salonului si pachetul gol de tigari cazu la picioarele lui Kurt.
Odette Bellatrix Malfoy
In Slytherin you'll make your real friends....
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|