Cheese is the Devil's Plaything
22 Jun 2012, 17:02
  • '' House,o sa trebuiasca sa imi spui tot.'' apoi privi inspre Foreman,zambind larg '' Multumesc mult,Eric.'' Ii dadu lui Odette adresa apoi considera mai normal sa se duca sa se spele daca avea de gand sa se mai suporte pe el insusi in acea seara. Desigur,Foreman si Chace il urmara iar Cameron fu insarcinata sa aibe grija de Boyd pana ce Kurt avea sa se simta mai bine si sa se apuce din nou de consilierea lui psihologica. Avea nevoie de asta.
    '' Ok,frati-tu' castiga si eu nu am de gand sa spun in fata celor sapte pitici ca el e mai bun decat mine. Va trebui sa faci pe-a Mama Vitrega sau mai bine,pe-a Sora Vitrega. E un psihiatru sau ce o fi. Nu e un doctor serios nu il pot lasa sa castige. Plus ca mi-ar fi scarba sa-l vad pe Foreman tinandu-se dupa el si facandu-i serenade.''
    Stia ca Malfoy era in stare sa seduca pe oricine daca isi punea in gand asta. Kurt se baza in cazul lui Foreman pe faptul ca acesta era atat de plictisitor si cumintel si orice baiat cuminte vrea candva sa devina rau. Numai de i s-ar da ocazia.
    '' Haide,te conduc la hotel. Sper ca ai lenjerie colorata. Imi place cea roz.'' spuse House cinic
    Vorbea oarecum serios,in drum spre casa trecea si pe langa hotel asa ca puteau sa mai faca planuri malefice pentru a-l face pe Kurt sa renunte la pariu. Pentru o clipa House avu impresia ca gasise o idee geniala insa atunci cand iesi din spital,ii vazu pe fratele lui Odette si pe Eric Foreman intr-o ipostaza asemanatoare celei in care ii gasise pe Chace si Odd.
    '' Clar,am nevoie de filme deocheate.'' zise el simplu

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Cheese is the Devil's Plaything - by Kurt F. Malfoy - 22 Jun 2012, 17:02