Thread Closed 
i don't need a break. i need you.
23 Jun 2012, 18:42
  • "Nu, nu asta. Ci pentru ca m-ai mintit. Te-ai vazut cu ea, in timp ce eu te asteptam entuziasmata. In timp ce eu iti ceream linistita atentia", sopti ea, inchizand ochii sai verzi.

Se intoarse cu spatele la soare, intrucat lumina acestuia ii ranea ochii si incepu sa se joace absenta cu snurul rochiei, infasurandu-l pe degete, dupa care tragand de el, si tot asa.

"Stii, cam asa e viata mea. Ma gasesc inlantuita undeva, cu cineva, dupa care imi dau seama ca ori eu, ori el, isi ia zborul. Uneori e mai bine, alteori e mai rau. Uneori vreau, alteori nu. Uneori doare, alteori nu. Insa totul se repeta. Continui sa merg pe acelasi drum, fara puterea sa-l schimb, pentru ca in final sa cad si sa ma ranesc, pana cand intr-un final gasesc puterea sa trec peste."

Trecuse de multe, de dependenta de heroina, de auto-mutilare, de iubiri neimpartasite, de singuratate. Desi nu era deloc sigura ca ii statea bine singura. Se simtea mult prea exclusa, ascunsa undeva, ca o nebuna, temuta de ceilalti.

"Mi-e greu sa te cred, fiindca am mai facut-o o data si m-ai abandonat. De unde stiu ca nu o sa ma ard iar?"continua ea, cu o voce calma si duioasa, de care nu credea ca era in stare.

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i don't need a break. i need you. - by Isolde du Maurier - 23 Jun 2012, 18:42