i know what ten drops will bring
|
25 Jun 2012, 00:46
|||
|
|||
"Stiu ce inseamna sa nu ai nici un ban. Ma gasesc prea des in aceasta stare." Nu ii facea o prea mare placere sa se gandeasca la trecut, dar nici viitorul sau propriu nu-i suna foarte bine, asa ca prefera sa traiasca in prezent, din comoditate, mai ales.
"As putea spune ca le-ai incercat pe toate. Sunt curios cum te-ai descurcat 10 ani printre incuiati. Eu n-as putea face asta, sunt mult prea dependent de magie si mult prea neatent ca sa pot trece drept un incuiat veritabil pentru prea mult timp. Tehnologia lor, insa, mi se pare foarte interesanta..." Duse paharul la buze si il puse gol inapoi pe masa, decizand ca ar fi cazul sa o stearga, nu de alta, dar avea si el o limita la cat putea suporta duhoarea din magazin. Si in plus, nu tinea neaparat da se imbete, mai ales ca trebuia sa se intoarca acasa la rude si sa para prezentabil. Oricum nu aveau sa creada ca acesta fusese sa isi caute slujba si nu se oprise in carciuma, la cat de frumos mirosea a vin... Edit By Raizen Galeoni Kurt F. Malfoy - 130 Rainer Faust - 130 Topic Closed ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|