|
25 Jun 2012, 19:01
(This post was last modified: 03 Jul 2012, 23:21 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Avand in vedere ca nici macar nu banuise ca avea sa de-a de el acolo, caci ea venise cu un scop anume..sa gaseasca acel certificat si sa-l duca la cine trebuia inainte sa fie prinsa, caci nu dorea nici sa fie torturata dar nici omorata. Il privi pe Arty timp de cateva secundea, realizand ca dorul acela care o cuprinsese i se potolise instantaneu cand el aparuse in incapere, i simtea parfumul si i stia fiecare miscare pe de rost, nu avea nevoie sa se uite la el caci il recunoscuse imediat. Ofta scurt si privi in jur, se ruga doar sa nu mai vina vreo alta asistenta zapacita care i dadea planurile peste cap.
- Mi-a fost dor de tine.
Surase scurt cand acesta vorbi si se innrosi instantaneu la vorbele lui. Il saruta lung si apasat pret de cateva secunde ca apoi sa zica:
- Se pare ca nu mai ai de cautat deloc. Sa stii ca si arhiva asta care arata ca o debara e un loc bun de intalnire. continua ea razand ca apoi sa se ridice in capul picioarelor, tinandu-l de mana sa se ridice si el. Simti un miros ciudat, defapt in spitale mereu era un miros morbid si de spirt, ca in toate spitalele.
Se intoarse apoi catre certificate si incepu sa le rasfoiasca unul cate unul cautand numele acela nenorocit care nu aparea niciunde, ciudat caci aici era singurul loc..defapt mai era biroul directorului, dar acolo avea sa caute mai tarziu.
- Certificat nenorocit! exclama ea pufnind nevazand niciun certificat pe numele ciudatului aluia. Se puse cu un picior pe un raft ca sa ajunga mai sus, uitandu-se din nou si din nou, negasind certificatele alea. Insa brusc simti cum aluneca si cade in gol.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|