Thread Closed 
kill the boy and let the man be born
25 Jun 2012, 20:18
  • Il privi in continuare zambind si incepu sa se joace cu suvitele de par ciocolatii ce-i acopereau partea de sus a corpului. Parul ii crescuse mult, iar acum il avea pana la coapse. Nu voia sa-l taie, nu era pregatita. Nu mai era de foarte mult timp pura, dar inca nu se maritase. Inca il pastra ca pe un simbol al independetei sale. Nu apartinea de niciun barbat, iar acest lucru o facea sa se simta mai puternica ca niciodata.

'Atunci inseamna ca sunteti orb. Nu am intalnit pana acum pe cineva care sa-mi conteste frumusetea. Si interpretati vulgaritatea gresit. Faptul ca nu-mi ascund ceea ce mi-a oferit natura este foartea diferit de a va face avansuri sexuale precum o femeie de narvauri usoare pe care o gasesti la fiecare colt de strada' ii replica privindu-l apasat in ochi. 'Si ce va face sa credeti ca as vrea ceva? Sunt in vizita la un vechi pieten. Este acest lucru atat de grav?' intreba pe un ton nonsalant si se ridica de pe scaun.

Se apropie de el, lasand intre ei doar o distanta aproape nesesizabila si isi lasa sarpele liber pentru a putea sa se "joace" cu vipera pe care o eliberase barbatul. 'Pana si serpii au prieteni' sopti abia departandu-si buzele de culoarea sangelui si apoi il saruta pe obraz. Se departa de el cu pasi marunti si se aseza in dreptul usii. Ii placea jocul pe care-l juca si nu se grabea nicaieri. Ar fi putut sa-l joace la nesfarsit. Ii facea o deosebita placere sa-i tulbure mintea vrajitorului si era constienta ca nici trupul lui nu mai avea sa reziste multe avansurilor sale subtile. Poate avea prea multa incredere in sine, dar credea ca in scurt timp il va avea la mama. Curand, sopti una dintre voci.

Dar ati fost mereu un domn galant si v-ati comportat cu manusi cu mine. De ce v-as displacea? intreba pe un ton mieros lasand sa i se vada figura inocenta ce se putea transforma rapid din chipul unui copil in cel al unei femei. 'Dumneavoastra aveti ceva cu mine? Va rog, spuneti-mi ca nu pentru ca altfel nu stiu ce as fi in stare sa fac' il ameninta teatral si isi stranse ambele maini la piept.

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: kill the boy and let the man be born - by Veronique A. Dupont - 25 Jun 2012, 20:18