Thread Closed 
kill the boy and let the man be born
26 Jun 2012, 07:13 (This post was last modified: 26 Jun 2012, 07:16 by Kurt F. Malfoy.)
  • Fiecare fibra din corp,fiecare celula pana la nucleu urlase pur si simplu de scarba cand Ronnie il atinse. Detesta sa fie atins,sa aiba un contact fizic cu cineva. I se rapea din spatiu,i se rapea din libertatea de miscare. Locul in care ea ii sarutase obrazul aproape ca il ardea,de parca i-ar fi acoperit pielea cu acid. Nici nu vroia sa se gandeasca la ea. Era o femeie care nu juca frumos. Defapt,era femeie. Ele intotdeauna te duceau cu zaharelul.

Poate ca nu il va avea pe el,dar il va avea pe altul si atunci l-ar fi putut convinge si pe Kurt,prin metode mai putin elegante sa o asculte. Putea sa o asculte si acum desi era sigur ca o patrime din timpan avea sa se rupa si mintea probabil avea sa-i explodeze de furie. Daca inainte ea era doar un sac de cartofi degerati atunci probabil dupa zece minute o trecuse la categoria gandaci de bucatarie.Ii placea doar faptul ca avea indrazneala sa faca tot ce facea.

'' Nu am nevoie de prieteni. Nu ii vreau. Eu sunt cu mine,si imi e foarte bine asa,crede-ma. Si decat un prieten ca tine,mai bine ars de viu. Si stiu ca ma urasti,Ronnie. Asa fac toti si m-am obisnuit astfel. Nu-mi tulbura mica mea lume plictisitoare,te rog.''

Apoi lua un dosar,punandu-si ochelarii la ochi si incepu sa rasfoiasca paginile,sa analizeze. Se puse pe treaba deci,dar era atent si la ea,la miscarile ei. Situatia era comparabila cu un razboi iar el era un lider care se afla in camerele sale,avandu-l fata in fata pe inamic. Dar in paralel isi mai administra si domeniul,facand deasemeni strategii de lupta. Nu se gandea foarte mult la ea ca la un inamic,dar stia ca era in stare sa faca mult rau. Era o Dupont,si cu asta putea spune tot.

Daca ai venit sa defilezi prin biroul meu,iti pot spune ca podiumurile de moda sunt mai potrivite pentru tine,daca tii cu tot dinadinsul sa imi arati asa-zisa ta frumusete.Deci,ce doresti,Ronnie? Tu intotdeauna vrei ceva. Interesul inainte de toate,nu,fetito?'' spuse el pe un ton mai rece decat gheata

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: kill the boy and let the man be born - by Kurt F. Malfoy - 26 Jun 2012, 07:13