Thread Closed 
ain't no legend, ain't no cause
26 Jun 2012, 07:25 (This post was last modified: 26 Jun 2012, 07:27 by Kurt F. Malfoy.)
  • Era riscant fiindca nu vroia deloc sa ii alarmeze pe ei,pe copilasii lui cum ii numea. Insa pe de alta parte era vorba de si de faptul ca ei trebuiau sa se tina in garda,sa se apere. Era bolnav,era obosit si nu mai avea s-o duca mult. Simtea asta. Dar atat cat mai era in viata trebuia sa aibe grija de ele - Callysto,Freyja,Lexie si Ivy - si sa le informeze cu privire la pericol.

'' Promite-mi ca vei avea grija de Freyja si ca o vei face sa fie urmatorul vostru lider. Si ca orice ar fi - Ivy,mai presus de toate,indeplineste-mi aceasta dorinta - orice ar fi sa nu anexati Sfintii Mortali la Devoratori. Inseamna moarte curata pentru toti.''

Mai ales daca moartea pe doua picioare si un zambet sexy se intoarse in Lumea Vrajitoreasca. Mai ales ca il ameninta direct,ca se urau. Ivy probabil stia despre cine vorbea. Nu era nici placut,nici usor sa iti vezi vechii inamici atacandu-te din nou insa intotdeauna era bine sa lupti. Sa lupti cu onoare fiindca desi era un Intunecat si prin traditia de sange,un tradator,Kurt stia sa piarda cu eleganta si sa castige stiind ca luptase onorabil.

'' Oh,si Ivy...esti cel mai bun copil al meu si cea mai minunata,dulce si extraordinara persoana pe care am cunoscut-o vreodata.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: ain't no legend, ain't no cause - by Kurt F. Malfoy - 26 Jun 2012, 07:25