Thread Closed 
kill the boy and let the man be born
26 Jun 2012, 10:40
  • Rochia lunga si neagra matura podeaua in timp ce vrajitoarea se plimba de la un capat la celalalt al biroului. Pe solduri ii atarna o curelusa argintata in forma de sarpe a carui ochi erau compusi din doua smaralde mici ce sclipeau aproape la fel de puternic precum ochii lui Ronnie. Ii placeau serpii pentru ca se putea increde in ei. Ea le vorbea, iar ei o ascultau. Asta trebuia sa faca si Domnul Malfoy daca tinea cat de cat la viata sa si la prietenii sai.
    Il fixa cu privieea inca o data, urmarindu-i atenta fiecare gest si fiecare mimica a chipului. Cand se angaja intr-o lupta prefera sa-si cunoasca foarte bine adversarul pentru a nu fi luata prin surpindere. Ar fi fost o prostie sa moara doar pentru ca isi subestimase inamicul sau pentru ca nu-i acordase destula atentie.
    Tusi aproape insesizabil si apoi se opri in loc chiar in dreptul barbatului. O pala usoara de vant matura toate hartiile de pe suprafata biroului, iar vrajitoarea adopta, pentru prima data de cand pasise in acea camera, o privire serioasa si patrunzatoare.

'Vreau sa iei parte la jocul meu. Tabla a fost aranjata, dar mi-ar face mare placere ca tu sa-mi organizezi pionii' zise vorbind rar de parca i-ar fi explicat unui copil. 'Mereu am crezut ca mintile nebune au o sclipire de geniu, iar tu, dragul meu, esti la fel de nebun precum un palarier' concluziona si apoi isi propti ambele maini de-o parte si de alta a biroului si isi apleca trupul in fata. Ii zambi aratandu-si dantura a carei canini erau mai ascutit decat ar fi fost normal, iar apoi isi lipi buzele pastrandu-si insa zambetul. Acel zambet nu i se reflectase nicio secunda in ochii de smarald, dar nu aceea ii fusese intentia oricum. Nu fusese un zambet binevoitor, ci unul ce voia sa-l avertizeze pe vrajitor de pericolul iminent.

Renuntase la politeturi si nu se mai straduia sa-i arate barbatului respectul fals pe care incerca sa-l faca sa credea ca i-l purta. Prima etapa a jocului se incheiase, iar acum erau amandoi cufundati in linistea dinainte furtunii. Daca el nu avea sa-i accepte oferta urma insa sa inceapa urmatoarea etapa. Cea sangeroasa si nemiloasa, cea care ii placea cel mai tare vrajitoarei.

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: kill the boy and let the man be born - by Veronique A. Dupont - 26 Jun 2012, 10:40