Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fire cannot kill a dragon
26 Jun 2012, 13:03
  • Multumi cerului, si foarte putin si tatalui sau pentur ca se catadicsise sa o bage la adapost, si se repezi la un scaun, savurand aerul caldut, desi putin cam sufocant pentru ea. Nu suporta vara, pentru ca vara insemna caldura, iar caldura ii era gretoasa. I se facea rau, si tot ce-si dorea atunci era sa se bage intr-un frigider. Auzi intrebarea lui Kurt, si dupa cateva minute de holbat la candelabrul vechi, isi muta privirea pe chipul lui.
    "Pai...am auzit cate ceva. E adevarat ca vrei sa ma lasi sa conduc Sfiintii Mortali?"

Intrebarea ei sunase mult prea direct si mult prea nepasatoare, si asta o enerva la culme, caci in realitate, era terifiata de ideea de a avea pe cineva in subordine. Era mult prea aiurita, si cu putin noroc, i-ar fi lasat pe toti sa moara din cauza ca ar fi uitat sa le spuna sa se miste. Desigur, asta s-ar putea intampla numai in cazul in care era cu adevarat suparata. Nu ii statea in fire sa-si bata joc de cineva, sau sa faca pe altii sa sufere. Era mult prea nepasatoare si umila pentru asta.

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: fire cannot kill a dragon - by Freyja Maegan Guðríðr - 26 Jun 2012, 13:03