|
|
kill the boy and let the man be born
|
26 Jun 2012, 13:03
|
|
Veronique A. Dupont
|
RP Posts: 754
Casa: Viperini
Galeoni: 2873
Animal: Pisica - "Dinah"
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
Ii mangaie usor crestetul capului precum ar fi facut cu un caine de paza si continua sa priveasca in sus catre entitatea careia ii dadea ascultare. Invatase inca o data ca dorinta de putere era cu mult mai insetata decat nevoia satisfacerii poftelor trupesti. Il convinsese pe Kurt sa-i fie aliat promitandu-i un nou inceput. Nu reusise nici macar sa-l clinteasca din loc cu ajutorul farmecelor sale.
Zambi a amaraciunie si isi cobori privirea catre el. Spiritul care o ghida ii daduse binecuvantarea sa, iar acum era libera sa faca orice si-ar fi dorit. Nu era sigura ca avea sa se descurce fara indrumarea lui celesta, dar era nevoiat sa incerce. Altfel totul s-ar fi prabusit, iar imperiul sau n-ar fi cunoscut nici macar un umil inceput, o umbra de speranta sau amintirea unui Eden coborat printre muritori.
'Stii prea bine de ce te-am ales. Nimeni altcineva nu ar fi fost destul de nebun incat sa-mi accepte propunerea. Toti se indoiesc ca o astfel de lume ar putea exista. Insa eu cred ca ar trebui sa le oferim o sansa inocentilor care inca mai populeaza acest Pamant damnat' ii explica rar si continua sa-i mangaie capul. Ii vorbea din nou ca unui copil, blajin, dulce si cald. Simtea oarecum nevoie de a avea grija de el. Purta acea grija pentru toti cei ce i se alaturau deoarece stia ca mai devreme sau mai tarziu vietile lor aveau sa fie puse in pericol, iar asta se intampla doar din vina ei.
'Am nevoie de toti cei ce-ti sunt loilai, dar as prefera sa nu-i expunem. Viata este pretioasa, mai ales atunci cand este traita drept. Stiu ca ma crezi un monstru vicios, dar nu sunt asa. Tin la toti cei ce-mi sunt alaturi si ma ingrijesc de soarta lor. Nu vreau ca mai multi nevinovati sa-si afle sfarsitul' continua sa vorbeasca pe acelasi ton. 'Noi doi insa nu suntem deloc inocenti. De aceea putem conduce acest plan si putem pune bazele imperiului nostru pentru ca stim cum este viata cu adevarat. Nu traim invaluiti de o pacla de fericire si nepasare. Stim ce inseamna durerea si nu ne este frica de ea.'
my momma { raised } me a prophet
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|