|
kill the boy and let the man be born
|
26 Jun 2012, 13:17
(This post was last modified: 26 Jun 2012, 13:17 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Isi lasa capul pe umarul ei,cuibarindu-se mai mult langa trupul lui Ronnie. Ii simtea caldura,ii simtea viata. Nu mai statuse de mult langa o fiinta vie din punct de vedere trupesc,dar cu un suflet mort. Uneori se crezuse singurul,alteori se gandea ca poate era total invers si el era doar o fantoma ce bantuia pe fata pamantului degeaba. Realiza ca Ronnie ii oferea ceea ce el le oferise atata timp aliatilor lui : un parinte,un lider,o persoana pe care sa o iubeasca si care sa il iubeasca.
Ii asculta cuvintele atent,inchizand ochii apoi dadu din cap afirmativ,fiindca stia ca ea avea extrem de multa dreptate. Lumea ei,atat de pura si de echilibrata,era exact ceea ce isi dorea. Poate...poate ca asta isi dorise in tot acest timp. Poate ca atunci,in camera Oglinzii lui Erised,cand o intalnise pentru prima oara,o chemase la el ca sa ii ofere tocmai acest lucruri,nu pentru a o elibera de Devoratori. Poate ca o chemase pentru a avea grija de el.
'' As dori sa tinem departe cateva persoane importante,care ne-ar ajuta mai mult vii decat moarte,atat. Spune-mi cum va fi in lumea noastra,Ronnie. Vreau sa aud incontinuu. Imi place,ma face fericit numai gandul la o asemenea lume. Cred ca e tot ce avem nevoie. Noi toti.''
Era asemenea unui copil care-i repeta mamei sale sa ii spuna iar povestea preferata. Si care incepea sa creada in zane,in pitici si lupi vorbitori. In lumea lor existau aceste lucruri,in lumea Incuiatilor,nu. Dar lumea vrajitoreasca nu era pe deplin completa. Nu ajunsese la nivelul ei suprem. Dar daca Ronnie aparuse din nou,era sigur ca asta nu avea sa mai dureze mult.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: kill the boy and let the man be born - by Kurt F. Malfoy - 26 Jun 2012, 13:17
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|