Thread Closed 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fire cannot kill a dragon
26 Jun 2012, 13:32
  • O privi si ii dadu cateva suvite de pe frunte,bucurandu-se de senzatia tactila pe care i-o oferea parul ei moale,ce purta o culoare unica,superba. Nu vroia sa ii spuna totul dar era necesar sa ii dea doar o idee vaga: '' Eu o sa trec sa muncesc pentru un stapan si nu vreau ca oamenii mei sa ramana nesupravegheati. Macar pentru cateva luni...Si sa nu imi spui ca nu esti in stare. Esti un dragon.Mai puternic decat un leu,un lup sau orice alta creatura infricosatoare. Tu esti stapana lumii,fiindca tu esti Freyja a mea''.

El nu o vedea agitata,aiurita si iresponsabila. El o vedea doar neformata dar demna de a conduce. O vedea ca fiind tot ce avea mai bun pe lume,pata de culoare care ii transforma viata din gri in cel mai intens si arzator rosu. Rosu - viata,pasiune,razboi,dragoste,daruire. Ea era nucleul vietii lui,era era totul. Desi stia ca nu realizase niciodata asta.

'' Uneori ma uit la tine si nici nu imi vine sa cred ca esti reala. Nu iti fie frica,scumpo. Voi fi aici sa te sfatuiesc...''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: fire cannot kill a dragon - by Kurt F. Malfoy - 26 Jun 2012, 13:32