Thread Closed 
kill the boy and let the man be born
26 Jun 2012, 16:23 (This post was last modified: 26 Jun 2012, 16:26 by Kurt F. Malfoy.)
  • Kurt privi inspre ea,ridicandu-se deasemenea de pe birou. Ochii sai o fixara apoi se incrunta. Nu avea sa-i mai spuna Ronnie. Da,Ronnie era nume de soarece,de animal mic si pufos de companie. Ronnie era prostesc si fals. Ea nu era Ronnie,ea era Veronique. Ea nu era mica,pufoasa si dulce,ea era o masina de ucis. El nu o vroia pe cea cu nume de copil,el vroia femeia,lidera,persoana puternica. El nu lupta pentru cei slabi,el lupta pentru invingatori intotdeauna. Iar Veronique era o invingatoare,mereu fusese,chiar si atunci cand probabil se simtise vulnerabila,atunci cand isi punea semne de intrebare,ca si acum.

Putem spune ca starile lor alternau,fiind in contrast. Incepea cu stapanirea de sine apoi el devenea mai moale,urmand randul ei pentru ca in final amandoi sa redevina ceea ce erau defapt : doua animale cu chip de om,doua bestii care incercau sa se integreze printre cei pe care aveau sa-i conduca in scurt timp. Sau cel putin asa era el. O fiinta care mancase carne de om,care se scalda in sange de fecioare si considera ca era complet doar cand avea aproape arme si instrumente de tortura nu putea fi considerata o creatura prea draguta,ce sa mai vorbim de onoarea de a fi un om. Dar nu ii era rusine de cine era. Dimpotriva. Chiar ii placea,intr-un fel.

'' Eu iti spun Ronnie fiindca asa iti spun altii,fiindca tu raspunzi la acest nume. Celalalt nu imi place iar numele de familie imi aduce aminte de tatal tau si ma intimideaza. Cred ca 'regina mea' ar fi perfect. La urma urmei,asta si esti,nu? De ce sa te numesc altfel? Ar fi ca si cum ti-as contesta autoritatea,esenta,tot ce esti si vei fi vreodata...''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: kill the boy and let the man be born - by Kurt F. Malfoy - 26 Jun 2012, 16:23