|
|
kill the boy and let the man be born
|
26 Jun 2012, 17:02
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Inghiti in sec cand auzi de Hogwarts. El insusi incercase sa distruga acea scoala de magie insa considera ca daca faceau asta pana si intunecatii aveau sa se razvrateasca. Considera necesar sa ii explice asta cat mai curand,cat mai clar,in caz contrar s-ar putea sa aiba probleme.
'' Draga mea,eu insumi am incercat sa fac asta,din aceleasi motive ca si tine. Totusi,cand le-am propus acest lucru aliatilor mei...ei au refuzat. Dintr-un motiv prostesc,copilaresc : inseamna prea mult pentru ei. Nu se mai 'fabrica' vrajitori intunecati ca pe timpul meu.'' Timpuri bune,timpuri extraordinar de normale in care el fusese fericit si ca monstru si ca simplu adolescent,simplu copil - cele doua forme,cele doua stari in care era vazut cel mai des.
Considera necesar sa dea la o parte Hogwarts-ul cat mai repede. Ii venise o idee,o idee ce avea sa functioneze dar care cerea si sacrificiu,si un fel de plata in avans,o recompensa. '' Timp de 3-4 ani am fost elev la Durmstrang si inca mai sunt respectat si temut acolo de catre elevi si profesori,deopotriva. Concurenta intre scoli e de mult timp iar ei s-ar bucura enorm sa ne ajute sa doboram Hogwarts-ul.'' Stia ca se ridicau impotriva lui Isildur,a familiei River si a tuturor profesorilor de acolo. Nici macar Ivy si Lexie nu erau de acord. Se putea increde intr-un singur om si acela il tradase o data. Cat de ironic era acest lucru!
Adevarul e ca Veronique gandea bine,gandea matur si poate de asta o si prefera pe ea in locul oricarei alte persoane. Ea macar se gandea dinainte si aducea argumente puternice pentru a o urma. El avea destule dovezi,el era convins. Pacat ca nu erau si altii. O privi inca o data si realiza ca recunoasterea unei minti asemanatoare era tot ce-si dorise el pana acum si in final obtinuse.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: kill the boy and let the man be born - by Kurt F. Malfoy - 26 Jun 2012, 17:02
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|