|
|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
fire cannot kill a dragon
|
27 Jun 2012, 14:26
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Freyja lasa capul in jos, dezamagita ca ceea ce auzise era adevarat. Asadar, trebuia sa ajunga o luptatoare, sa-si paraseasca linistea si sa se lupte pentru cine stie ce teluri imposibile. Se apere oameni de care nu stia daca ii pasa, si sa ii conduca. Pe de o parte parea tentant si ametitor, insa pe de alta parte parea groaznic. Ofta, si se uita la Kurt, nestiind cum anume sa ii raspunda acestei oferte care deja se lipise de ea.
"De cand esti tu o sluga?"intreba ea, analizand cu atentie cuvintele lui.
Nu intelegea ce se intamplase, si ura faptul ca nu ii dadea mai multe detalii, insa nici nu avea ce sa faca. Se tot gandea cat de mult se schimbase de cand o adoptase, si la diferentele dintre cei doi Kurt. Kurt cel dinainte era puternic, invulnerabil,plin de secrete si arme ascunse, in fata caruia tremurai si doar oamenii curajosi il puteau infrunta. Insa Kurt cel de acum era slab, umil si delasator. De cand se putea instala el la un stapan?
"Mai tii minte ca ti-am spus ca un om nu se poate supune unei femei decat daca ii e regina? Ei bine, cred si ca un om nu ar trebui sa se supuna altcuiva decat daca ii este rege. Dar doar rege. Nu-mi spune ca ti-ai gasit un rege ca nu te cred. Eu intotdeauna te-am vazut ca cel care conduce, nu ca cel care se lasa condus"
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread:
|
|
|