do you remember?
27 Jun 2012, 19:19
  • Isi puse camasa inapoi,considerand ca goliciunea nu era un lucru de care sa fie mandru. In adancul sufletului,desi era un barbat dur,Kurt poseda o puternica si extrem de insemnata puditate,dusa uneori pana la extrema,ca o obsesie. Poate de aia statuse teapan cat timp Isabella ii atinsese pielea cu acel prosop. Poate de aceea nu se simtise in largul lui pana cand ea nu terminase. Poate ca nu dorise sa fie rau,dar spiritul de aparare ii ceruse asta. Poate.

'' Oh,multi purtam masti,scumpa amica. Iar ea le poarta bine,frumos,cat sa nu se vada ce ascunde in spatele aparentelor. Dar da,Kennya ar trebui sa se ocupe. Numai ca vezi tu,desi sunt cel care stiu cel mai multe despre acest lucru,domnisoara Allen nu imi va oferi o audienta. Nu mi-a oferit in aceste luni si nu consider ca sunt in masura sa imi dau cu parerea privind parerea pe care o are despre mine.''

Era adevarat ca era un barbat demn de respect,un om loial,un om care s-ar fi sacrificat oricand - o exceptie de la spiritul de familie,daca statea bine si analiza caracteristicile fiecarui Malfoy in parte,reusind sa lii considere creaturi demne de moarte,care ii trezeau repulsie fata de ei si de el insusi,fiindca le purta sangele. Totusi,asta nu insemna ca nu era privit crucis,cu ochi sceptici,din moment ce o prima exceptie era cea cu care cei din jur se obisnuiau cel mai greu,venindu-le dificil sa se obisnuiasca cu aceasta. El ramanea un Devorator,un membru al marii familii de intunecati. Si cum familia era cel mai important pentru el,ar fi fost o nebunie sa-i tradeze.

'' Ma gandeam la tine,stii,sa imi oferi o intalnire,ca sa-i spun asa( de afaceri,desigur) cu Kennya. Esti mai apropiata de ea.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
do you remember? - by Kurt F. Malfoy - 17 Jun 2012, 13:50
RE: do you remember? - by Isabella River - 27 Jun 2012, 15:26
RE: do you remember? - by Kurt F. Malfoy - 27 Jun 2012, 15:38
RE: do you remember? - by Isabella River - 27 Jun 2012, 15:48
RE: do you remember? - by Kurt F. Malfoy - 27 Jun 2012, 16:04
RE: do you remember? - by Isabella River - 27 Jun 2012, 16:30
RE: do you remember? - by Kurt F. Malfoy - 27 Jun 2012, 19:19
RE: do you remember? - by Isabella River - 27 Jun 2012, 19:32