the most difficult part of the story
27 Jun 2012, 19:30
  • O privi uimit,oarecum terifiat de ceea ce vedea. India a lui devenea isterica la gandul ca il va pierde? Trista,agitata,da,dar pur si simplu...astfel,nu. Spunea astfel fiindca isteric suna urat si nepotrivit. Nu ajunsese la un nivel atat de puternic desi mandria lui de barbat si de unic iubit al ei il facea sa-si fi dorit acest lucru. Pe de alta parte se gandea la imaginea ei,la cum balerina lui frumoasa si rece rabufnise pur si simplu. Trebuia sa ii salveze reputatia,imaginea si onoarea acum. Acele trei lucruri pe care le purta in fata lui. Trebuia sa salveze respectul si impresia pe care si-o facuse despre ea. Trebuia sa treaca cu vederea reactia ei necumpatata,nepotrivita,si - spera el - irepetabila.

'' Dar de ce sa plec cand te vreau langa mine? Acolo,langa umarul mei,strivindu-mi mainile intr-ale tale,sarutandu-ma intr-una. De ce sa fug de langa tine cand numai tu ma mai tii aici? De ce sa mor in lupta cand am jurat sa duc o suta de ani de acum incolo numai in compania ta? Asta imi dovedeste doar ca nu stii de ce sunt in stare pentru dragostea noastra.''

Si chiar nu era constienta de ce putea face pentru ei. Ar fi ucis,ar fi furat,ar fi plans - ceea ce insemna umilinta suprema - si ar fi murit,si-ar fi luat singur viata daca asta i-ar fi oferit multumirea totala,daca asta i-ar fi dat o viata lipsita de griji,de tristeti. Ea era ratiunea lui,era totul. De ce sa renunti la nucleul fiintei tale cand el te inalta spre tot ce inseamna suprem,aproape divin? De ce sa ii dai drumul acum ca ai gasit-o in final? Erau intrebari cu un singur raspuns : nu exista motiv pentru care sa fi facut asta,era imposibil sa o lase sa plece,era imposibil ca el sa plece. Doar moartea avea sa-i mai desparta sau dorinta ei - desi ar fi preferat sa moara decat sa traiasca o viata fara ea.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: the most difficult part of the story - by Kurt F. Malfoy - 27 Jun 2012, 19:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Part I Some eyes in the dark and .. Agnes Marie Lovel 51 7,866 17 Jan 2012, 22:43
Last Post: Dimitri Belikov