|
|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
fire cannot kill a dragon
|
28 Jun 2012, 10:57
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Era inca mica si nu stia. Sau poate atitudinea ei se datora pur si simplu faptului ca nu o cunoscuse pe Veronique. Pe de alta parte avea dreptate. Un barbat de treizeci de ani se temea de o pustoaica a carei singura arma era sarmul incontestabil? El avea bani,avea influenta,si desigur,poseda deasemeni un fizic placut,chiar atractiv. Un Dupont era de nerefuzat insa cu un Malfoy nici nu mai stateai pe ganduri,faceai cum vroia el inainte sa te intrebe daca vrei sa nu. Pentru ca erau Malfoy,fiindca erau puternici,si asta stiau cel mai bine sa faca : sa conduca,ascunzandu-se in spatele mastii de lasi,cand defapt ei tineau lumea buna a Vrajitorilor pe picioare.
'' Am incercat sa ma deprind cu ea. Si e...blanda. Ne asemanam,stii? Isi vede aliatii ca pe o familie. Uneori ma tem ca suntem atat de asemanatori incat mintile noastre se vor distruge reciproc si vom cadea amandoi. Alteori imi dau seama ca singura femeie pe care o voi sluji vreodata,pe care o voi lasa sa imi spuna ce sa fac esti tu.''
Isi imaginase obsesiv momentul in care isi va inlatui toti aliatii si ii va duce langa ea,numind-o regina si aplicand blestemul Imperius asupra lor,pentru a-i face sa fie ai lui Veronique trup si suflet. Erau nopti in care visa cum o prinde de par si o arunca intr-o temnita din Azkaban fiindca indraznise macar sa spere la o schimbare. Si mai erau nopti in care visa ca isi lua singur viata,din cauza presiunii prea mari de pe umerii sai. Dar erau numai vise si realitatea il astepta. Iar realitatea era aceasta:
'' Cred ca esti mai in masura sa ai grija de acest amanunt decat mine. Ma pot baza ca o sa fii acolo sa ma sfatuiesti?''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: fire cannot kill a dragon - by Kurt F. Malfoy - 28 Jun 2012, 10:57
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|