Cheese is the Devil's Plaything
28 Jun 2012, 15:10
  • Cam in aceeasi situatie era si Kurt,numai ca el nu avea parte de impinsaturi si durere. Pur si simplu de un Foreman dragut care il prinse incet de talie,privindu-l bland. Ii pusese aceeasi intrebare si anume magia.
    '' Pai,avem lumea noastra si e la fel ca cea pe care o aveti voi. Doar ca nu exista masini,telefoane mobile sau televizoare. Desi o sa uiti toate astea.''
    '' Crede-ma,Kurt,ar fi imposibil.''
    '' Nu,avem si niste Aurori care..''
    Foreman il opri scurt,punandu-i un deget pe buze pentru ca apoi sa slabeasca putin stransoarea.
    '' Aia ce mai sunt?''
    '' Politistii nostri,cum ar veni. Si cred c-o sa fim inchisi,nu avem voie sa va spunem ce si cum.''
    Mai vorbira despre Vajthat,despre diferentele dintre cele doua lumi,despre cat de interesant era Foreman cand se infuria auzind ca se facea referire la el si ceilalti ca ''Incuiati'' si de ce un vrajitor respectat si temut ca el alesese dintre toate nebuniile din lumea aia,sa devina tocmai psihiatru si cum reusise sa obtina acest post daca el insusi avea probleme de acest gen. Raspunsul lui Kurt fu acelasi : magia.
    '' Eric,cheama-l pe House. Ai numarul lui?''
    '' De ce?'' intreba Foreman ingrijorat
    '' Imi e rau. Doar da-mi telefonul..''
    Kurt astepta ca House sa raspunda iar atunci cand acesta o facu,barbatul ii spuse tot ce avea de spus insa ceva anormal ii atrase atentia. O voce draguta si cam isterica. Odette.
    '' Gregory House,aia e cumva sora-mea pe fundal care te trimite in origini? Nu nega,vulpoi batran,a folosit cuvantul acela urat de cel putin trei ori. Ce cauta la tine?''
    House inchise iar Kurt se intoarse cu privirea catre Foreman spunandu-i ca ''Greg o violeaza pe Odette''.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Cheese is the Devil's Plaything - by Kurt F. Malfoy - 28 Jun 2012, 15:10