|
Cheese is the Devil's Plaything
|
28 Jun 2012, 15:54
(This post was last modified: 28 Jun 2012, 15:56 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Kurt si Foreman ramasera prinsi in tocul usii din cauza un anumit 'nigger' dragalas se gandise sa intre in acelasi timp cu o matahala ca si Kurt care avea nevoie de cel putin alte trei usi de acel gen ca sa poata trece usor. El si umerii lui lati.
'' Now what,Eric?'' izbucni Kurt
House ii dadu drumul lui Odette,considerand ca privelistea din dreapta lui era cea mai tare pe care o vazuse de cand venise pe aceasta lume. Ii mangaie crestetul lui Odette,ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic apoi ii zise:
'' Uita-te la ei. Sunt cel mai jalnic cuplu de homosexuali din cati am vazut.''
'' De ce?'' intreba Kurt incercand sa se stecoare pe langa Foreman
'' Pentru ca negrul iti ajunge pana la umar si porti hainele alea stramte si ieftine - care sincer imi plac. Si pentru ca sunteti falsi.''
'' La ce te referi,House?'' intreba Foreman privindu-l pe Kurt oarecum sceptic
'' A fost un pariu. Ca el sa te seduca pe tine. I'm sorry,sweet chocolate. Life sucks.''
Ca prin minune Foreman se desprinse de langa Kurt,plecand nervos. Vrajitorul intra in casa strigandu-l pe House pe numele intreg apoi repetand cateva cuvinte asemanatoare celor pe care Odette le folosise atunci cand el o auzise in timpul convorbirii telefonice.
'' Un nou pariu: eu si tu,ce zici? Imi plac blugii. Esti asa de hot vazut din spate.''
'' Din cauza ta am pierdut singurul tip de culoare care era dragut! A mai fost Sparky,cainele meu,dar...El era caine,daca ma intelegi. Oh,un nou pariu,Greggy? Sigur.''
Il impinse pe doctor pe podea,intr-un mod sexy insa Greg nu se alesese cu un numar de striptease ca in vestul salbatic ci cu o cizma fix in nas.
A doua zi House veni cu un bandaj pe fata,anuntand ca doctorul Malfoy nu mai facea parte din echipa lui. Si chiar atunci Kurt intra pe usa,cu o ceasca de cafea,sarutandu-l pe House pe crestet,fix in vazul lumii.
'' Pariu acceptat,scumpi.'' sopti el rautacios,oferindu-se apoi sa vada ce ii mai facea rana cauzata de cizma lui cu tinte
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: Cheese is the Devil's Plaything - by Kurt F. Malfoy - 28 Jun 2012, 15:54
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|