|
28 Jun 2012, 23:46
|
|
Guillaume J. Devereux
|
RP Posts: 136
Casa: Viperini
Galeoni: 320
Animal: Lup - "Shadow"
|
|
- Barbatul ii zambi bland, prinzandu-i mainile care ii incheiau nasturii si ingenunchind in fata ei. Isi scoase bagheta si, pentur ca era prea mica pentru a o propti ca o sabie, o intinse in fata ei, tragandu-si vocea si spunand pe un ton solemn.
"Draga mea stapana, de azi iti ofer increderea si loialitatea mea, si jur sa te servesc pana la sfarsitul zilelor mele. Voi face tot ce imi va sta in putinta sa te apar, pe tin si armata ta, si sa te ajut sa-ti cladesti minunatul imperiu. De azi inainte eu sunt cavalerul tau de incredere"
Mini-discursul sau sunase un pic aiurea in acea camera eleganta, plina cu obiecte de valoare, cu el imbracat in costum si cu o bagheta in loc de sabie. Se ridica, zambindu-i amuzat frumoasei vrajitoare, si isi baga la loc bagheta in buzunar, contiuand:
"Si acum, pentru a incheia targul, eu ce primesc?"
Se uita lung la vrajitoare, stiind ca nu avea sa fie refuzat tocmai acum, si se intreba ce anume avea ea sa-i propuna in schimb. Era greu de prevazut cand vorbeai despre o persoana atat de imprevizibila ca ea.
war is coming, prepare for the massacre
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|