my mind is a messed up and disturbed place
30 Jun 2012, 13:25
  • Ofta scurt si privi in jur in stanga si in dreapta. Se pare ca nici animalele nu aveau somn exact ca si el si Arlin. Insa micuta lui nu trebuia sa se afle aici, ce cauta ea in padure atat de tarziu? Stia ca ea isi putea avea de grija, doar ca mereu avea acel sentiment sa o protejeze si trebuia sa faca asta. El era genul care isi asculta inima si instinctele, stiind ca niciodata nu il vor trada.

- Nu a fost intentia mea sa te speriu, iubito..doar ca.. facu o pauza cand ea vorbi din nou la faptul cu lamuritul, ei bine..ea stia deja prea multe despre Devoratori si era cam de ajuns, Ordinul nu era la fel ca Devoratori..ei actionau mai mult din instincte omorau, pe cand Ordinul era cam total opusul. Pai..te las pe tine prima sau am putea face asta.. continua el si o prinse de talie tragand-o mai tare spre el, apropiindu-se usor de chipul ei firav si sarutand-o pe buzele moi.

Doar ca apoi sa se desprinda brusc, zicand:
    - Bine bine stiu ce o sa zici, asa ca poti incepe tu prin a-mi spune ce faci aici. Si nu! Sa nu aud un refuz.

[Image: f29FRaF.gif].[Image: tumblr_mhj80wzWPR1s1qvmko4_250.gif]
»It will never, ever, ever be over«
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: my mind is a messed up and disturbed place - by Meghan Wallace - 30 Jun 2012, 13:25