Hai sa ne gandim putin..
01 Jul 2012, 09:42 (This post was last modified: 01 Jul 2012, 09:42 by Julieta D. Thibault.)
  • Stii...cred ca fiecare dintre noi sau ma rog cel putin eu pentru ca momentan vorbesc in numele meu, am avut momente in care ne-am gandit cum am ajuns aici, ce prieteni ne-am facut, cum am evoluat la rpg si sincer prima data cand esti pe un forum ti se pare ciudat. Pentru ca exista o comunitate deja formata si ti se pare greu sa te integrezi desi nu e asa, asta e doar o perere de inceput care si-o face oricine doar ca pe parcurs se sterge incetul cu incetul. Eu pot sa-i multumesc fostei mele colege de generala Mina pentru ca mi-a aratat DarkMark-ul. Sunt multe motive pentru care am incercat forumul, iar unul dintre ele este pasiunea pentru HP pentru ca intr-un timp eram obsedata de carti, filme, personaje si mama chiar zicea ca de ce stau tot timpul cu nasul in filme si carti 8-|, doar ca ea nu pricepea chestia asta, farmecul care te atragea sa stai tot cu ochii si gandul pe carti si filme. Pasiunea aceea cand auzeai ca a aparut un nou film HP sau carte, eram ceva gen "YayyyyLove, finallly!".

Ma rog, oricum dupa un timp am evoluat cat de cat in rpg desi nu pot zice ca scriu extraordinar pentru ca nu e asa. Pot sa zic ca mie imi place cum scrie fiecare membru chiar daca unii sunt mai vechi si au o experienta in spate si pot sa zic ca, cand i vad cum scriu raman ceva gen *pokerface*. Si ma bucur ca ma aflu aici pentru ca mi-am facut prieteni noi si am legat legaturi, iar cu unii chiar am ajuns sa vorbesc ore intregi pe skype si pe mess. Dupa cum a spus si Cosmina ar fi frumos sa ne intalnim toti undeva chiar si pentru cateva ore, caci sunt sigura ca am avea de discutat o gramada de chestii si am afla lucruri noi. Poate ca se va intampla asta si in viitor. Oricum eu nu sunt decat de 1 an aici sau mai bine zis in august fac 1 an si nu am prins mult din istoria DarkMark-ului. Sunt sigura ca si forumul a luat-o de la inceput cand s-a finantat si din bine a ajuns in extraordinar de bine, poate si mai sus de atat. Si cred ca toti i putem multumi lui Raizen pentru faptul ca ne-a usurat accesul pe forum, i-a dat un aspect mult mai bun si interesant Thinking.

Well, asta ar fi parerea mea in mare...oricum dupa cum e evidentiat si in postul de mai sus tot al Cosminei Finna cred ca forumul merita sa continuam pe el cu rpg-ul pentru ca intr-un fel sau in altul el ne tine in "viata". De exemplu eu m-am dezvoltat mult la felul cum scriu, gandesc, citesc in viata de zi cu zi si asta doar cu ajutorul forumului. Mi se pare ca s-a cam schimbat putin atmosfera si as vrea sa redevina din nou cum era>Happywide< sa rpg-uim toti:> si chiar in topicuri sa scriem mai multi ca sa fie mai interesant. Mereu mi-a placut ideea de a scrie mai multe persoane, e mai multa actiune plus mai multa distractie. Chiar daca ne-am format o comunitate sunt sigura ca vor veni persoane noi si v-or intra in acest cerculet pe care l-am format. Orice inceput e greu dar pot sa zic ca, continuare si sfarsitul sunt sigura ca vor fi pe cinste. Si dupa cum a zis tot Cosmina ( deja am scris asta de 10 ori=))) ) haideti sa ne bucuram de DarkMark pentru ca aici ne-am cunoscut si am legat prietenii>Happywide< >Happywide<

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Hai sa ne gandim putin.. - by Isabella River - 01 Jul 2012, 00:42
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Julieta D. Thibault - 01 Jul 2012, 09:42
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Ada McNair - 01 Dec 2012, 00:48
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Ada McNair - 03 Dec 2012, 22:22
RE: Hai sa ne gandim putin.. - by Ada McNair - 04 Dec 2012, 09:30