|
|
01 Jul 2012, 09:42
(This post was last modified: 01 Jul 2012, 09:42 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Stii...cred ca fiecare dintre noi sau ma rog cel putin eu pentru ca momentan vorbesc in numele meu, am avut momente in care ne-am gandit cum am ajuns aici, ce prieteni ne-am facut, cum am evoluat la rpg si sincer prima data cand esti pe un forum ti se pare ciudat. Pentru ca exista o comunitate deja formata si ti se pare greu sa te integrezi desi nu e asa, asta e doar o perere de inceput care si-o face oricine doar ca pe parcurs se sterge incetul cu incetul. Eu pot sa-i multumesc fostei mele colege de generala Mina pentru ca mi-a aratat DarkMark-ul. Sunt multe motive pentru care am incercat forumul, iar unul dintre ele este pasiunea pentru HP pentru ca intr-un timp eram obsedata de carti, filme, personaje si mama chiar zicea ca de ce stau tot timpul cu nasul in filme si carti 8-|, doar ca ea nu pricepea chestia asta, farmecul care te atragea sa stai tot cu ochii si gandul pe carti si filme. Pasiunea aceea cand auzeai ca a aparut un nou film HP sau carte, eram ceva gen "Yayyyy
, finallly!".
Ma rog, oricum dupa un timp am evoluat cat de cat in rpg desi nu pot zice ca scriu extraordinar pentru ca nu e asa. Pot sa zic ca mie imi place cum scrie fiecare membru chiar daca unii sunt mai vechi si au o experienta in spate si pot sa zic ca, cand i vad cum scriu raman ceva gen *pokerface*. Si ma bucur ca ma aflu aici pentru ca mi-am facut prieteni noi si am legat legaturi, iar cu unii chiar am ajuns sa vorbesc ore intregi pe skype si pe mess. Dupa cum a spus si Cosmina ar fi frumos sa ne intalnim toti undeva chiar si pentru cateva ore, caci sunt sigura ca am avea de discutat o gramada de chestii si am afla lucruri noi. Poate ca se va intampla asta si in viitor. Oricum eu nu sunt decat de 1 an aici sau mai bine zis in august fac 1 an si nu am prins mult din istoria DarkMark-ului. Sunt sigura ca si forumul a luat-o de la inceput cand s-a finantat si din bine a ajuns in extraordinar de bine, poate si mai sus de atat. Si cred ca toti i putem multumi lui Raizen pentru faptul ca ne-a usurat accesul pe forum, i-a dat un aspect mult mai bun si interesant .
Well, asta ar fi parerea mea in mare...oricum dupa cum e evidentiat si in postul de mai sus tot al Cosminei cred ca forumul merita sa continuam pe el cu rpg-ul pentru ca intr-un fel sau in altul el ne tine in "viata". De exemplu eu m-am dezvoltat mult la felul cum scriu, gandesc, citesc in viata de zi cu zi si asta doar cu ajutorul forumului. Mi se pare ca s-a cam schimbat putin atmosfera si as vrea sa redevina din nou cum era> < sa rpg-uim toti:> si chiar in topicuri sa scriem mai multi ca sa fie mai interesant. Mereu mi-a placut ideea de a scrie mai multe persoane, e mai multa actiune plus mai multa distractie. Chiar daca ne-am format o comunitate sunt sigura ca vor veni persoane noi si v-or intra in acest cerculet pe care l-am format. Orice inceput e greu dar pot sa zic ca, continuare si sfarsitul sunt sigura ca vor fi pe cinste. Si dupa cum a zis tot Cosmina ( deja am scris asta de 10 ori=))) ) haideti sa ne bucuram de DarkMark pentru ca aici ne-am cunoscut si am legat prietenii> < > <
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|