Hai sa ne gandim putin..
|
01 Jul 2012, 09:57
|||
|
|||
God, cat ati scris O.o
Aveti insa amandoua dreptate si, nu stiu, cu cat stau mai mult si ma gandesc, darkmark-ul e o parte tot mai importanta in viata mea. Parca e impartita in doua parti: cea reala, adica scoala, prietenii si iesirile prin oras si cea a forumului, cu toate persoanele pe care le iubesc de aici si toate povestile RPG pe care le-am creat impreuna. E ceva deosebit la acest forum, ceva ce pot numi 'acasa'. Mereu am facut asa o analogie intre Hogwarts si Darkmark. Castelul este un loc deosebit pentru toti elevii, si profesorii si forumul e la fel pentru noi. Si asta ma bucura. Eu de pe forum sunt aceesi ca si eu in realitate. Doar pentru ca pot sa fiu altcineva aici cu voi nu inseamna ca vreau sa o fac. Pentru ca nu m-as mai simti bine stiind ca mint sau ca lumea ma place pentru ceea ce nu sunt. Ar fi aiurea. Ma rog, revenind la subiect... Darkmarkul e o a doua casa, e o comunitate unde simt ca sunt inconjurata de persoane extraordinare, cu care nu impart numai pasiunea pentru Harry Potter, ci si pentru alte chestii. Mici, dar care ne unesc mereu. Iubesc darkmark-ul si sincer am impresia ca sunt aici dintotdeauna ![]() “there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|