Thread Closed 
the night is dark and full of terrors
02 Jul 2012, 15:28
  • Nu intelegea de ce se oprise Veronique tocmai in dreptul lui. Simtea ca ii invada spatiul asa ca isi duse mana incet catre haina sa,pentru a se asigura ca bagheta era pregatita in caz ca vrajitoarea l-ar fi banuit de ceva ce nu facuse. Era indecisa de obicei,stia asta,asa ca se tinea in garda. Totusi,stia in adancul sufletului ca nu avea de ce sa se teama. Era Veronique a lui,in care avea incredere mai ceva decat in el insusi,si deci trebuia sa ramana calm. Pe cat posibil.

'' Te poti baza pe oamenii mei,ti-am spus si iti repet. Consider totusi ca ar trebui sa fim cu ochii pe familia River. Stiu ca esti ruda cu Isabella insa asta nu inseamna ca e de partea ta,trup si suflet. Pana si Cezar a fost tradat de ai lui.''

Se sprijini mai bine de spatarul scaunului,privindu-l pe Julien. Nu stia la ce sa se astepte de la acest domnisor insa orice avea sa fie,spera sa nu le agraveze situatia. Era o problema cu tradarea in ziua de azi - iar tradarea era lucrul pe care Kurt il detesta cel mai mult pe lume,desi nu insemna ca el n-ar fi tradat si totusi nu avea sa ii faca surprizei lui Veronique.

'' Majoritatea te considera o gura de aer proaspat intr-o zi caniculara,o salvatoare,cea care-i va elibera. Altii,te detesta. Dar nu te pot iubi toti. In caz contrar,eu pe cine as mai tortura?'' Zambi larg,dezvelindu-si dantura perfecta,infricosator de alba si de puternica,ca o dovada ca ii placea sa muste,sa isi devoreze inamicii. La propriu. In paralel ii arunca o privire prietenoasa lui Julien.

'' Rog Zeii sa aibe mila de toti aceia ce i se vor opune. Desi cu mine prin preajma,cred ca n-au nici o sansa.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: the night is dark and full of terrors - by Kurt F. Malfoy - 02 Jul 2012, 15:28

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The last night Jennifer L. Campbell 26 4,362 16 Oct 2011, 20:23
Last Post: Jennifer L. Campbell
  A night to remember Bell Evans 22 3,290 10 Apr 2011, 13:14
Last Post: Bell Evans