|
the night is dark and full of terrors
|
02 Jul 2012, 15:28
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Nu intelegea de ce se oprise Veronique tocmai in dreptul lui. Simtea ca ii invada spatiul asa ca isi duse mana incet catre haina sa,pentru a se asigura ca bagheta era pregatita in caz ca vrajitoarea l-ar fi banuit de ceva ce nu facuse. Era indecisa de obicei,stia asta,asa ca se tinea in garda. Totusi,stia in adancul sufletului ca nu avea de ce sa se teama. Era Veronique a lui,in care avea incredere mai ceva decat in el insusi,si deci trebuia sa ramana calm. Pe cat posibil.
'' Te poti baza pe oamenii mei,ti-am spus si iti repet. Consider totusi ca ar trebui sa fim cu ochii pe familia River. Stiu ca esti ruda cu Isabella insa asta nu inseamna ca e de partea ta,trup si suflet. Pana si Cezar a fost tradat de ai lui.''
Se sprijini mai bine de spatarul scaunului,privindu-l pe Julien. Nu stia la ce sa se astepte de la acest domnisor insa orice avea sa fie,spera sa nu le agraveze situatia. Era o problema cu tradarea in ziua de azi - iar tradarea era lucrul pe care Kurt il detesta cel mai mult pe lume,desi nu insemna ca el n-ar fi tradat si totusi nu avea sa ii faca surprizei lui Veronique.
'' Majoritatea te considera o gura de aer proaspat intr-o zi caniculara,o salvatoare,cea care-i va elibera. Altii,te detesta. Dar nu te pot iubi toti. In caz contrar,eu pe cine as mai tortura?'' Zambi larg,dezvelindu-si dantura perfecta,infricosator de alba si de puternica,ca o dovada ca ii placea sa muste,sa isi devoreze inamicii. La propriu. In paralel ii arunca o privire prietenoasa lui Julien.
'' Rog Zeii sa aibe mila de toti aceia ce i se vor opune. Desi cu mine prin preajma,cred ca n-au nici o sansa.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: the night is dark and full of terrors - by Kurt F. Malfoy - 02 Jul 2012, 15:28
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|