|
|
02 Jul 2012, 18:10
|
|
{OUR SISTER}
Blair Desirae Keara
# “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” #
{A HEART THAT LOVES IS ALWAYS YOUNG}
- Nume complet: Blair Desirae Keara
Poreclă: B.
Vârstă: 17
Data Nașterii: 09.06.1995
Orientare Sexuală: Heterosexual
Tipul Sângelui: Semi-pur
Baghetă: 20 cm,din lemn de cires si miez de par de unicorn
{THINK NOT I AM WHAT I APPEAR}
- Înălțime: 1.68 cm
Greutate: 60 km
Forma Corpului: atletic
Culoarea Părului: saten
Culoarea Ochilor: caprui
Semne Distinctive: o cicatrice pe palma
Play By: Victoria Justice
{IF WE LIVE TRULY, WE SHALL SEE TRULY}
- Ceea ce îi place: sa faca fotografii,sa zboare,sa se joace cu Krik,sa se plimbe prin cimitire,luna plina
Ceea ce îi displace: oamenii aroganti,minciunile,prostia,incapatanarea
Abilități: metamorf
Materia Favorită: Previziuni despre Viitor
Materia Detestată: Potiuni
Puncte Forte: intuitia,nebunia,perseverenta,toleranta
Puncte Slabe: nervozitatea,prostia(uneori)
Obieciuri/Ticuri/Tabieturi: sa-si roada unghia de la degetul inelar de la mana dreapta
Bong: sa dezamageasca
Erised: sa o mai vada pe mama ei inca odata
Patronus: lebada
Personalitate: E o fire destul de ciudata, mereu visatoare si mereu cu replicile gata sa ti le dea.E intotdeauna incapatanata, totul se intampla cum vrea ea...altfel deloc.
{BEEN THERE, DONE THAT }
- Mama: Cristhina Keara (decedata)
Tatăl: Marcus Keara
Frați/Surori: Eli Augustinus Keara
Alte Persoane Importante: Aylee R. Blest
Locul Nașterii: Brighton,Anglia
Animale de Companie: o tarantula pe nume Krik
Scurt Istoric: Viata ei e ca a oricui copil ce isi pierde mama...ciudata, enervanta si super plictisitoare.S-a nascut, mama a murit, ea ramane cu tata care nu stie cum sa o protejeze, apoi isi cumpara o tarantula, fuge noaptea de-acasa ca sa se plimbe sub clar de luna, e pedepsita, primeste o scrisoare de la Scoala de Magie Hogwarts...si restul e...restul.
{THE PEN IS MIGHTIER THAN THE SWORD}
- Nume: Ali
Vârstă: 16
Experiență RP: in jur de 1 an jumatate
Exemplu RP:
Quote:"Poate...poate ca totul e scris in stele
Insa nimeni nu citeste in ele"
...erau ultimele insemnari in jurnalul meu,o simpla hartie prin care incerc sa descopar...sau sa ma descopar...dar pana la urma doar incerc...Si pur si simplu scriu si rescriu,si sterg si refac in miezul noptii.Astfel mai mereu sfarsesc in Turnul Astronomiei uitandu-ma la ceva pe care nci o vraja nu o poate explca.La ceva ce apare in infinit,la o pulbere de lumina...la stelele ce detin secretele atator oameni...la stelele ce cunosc trecutul si viitorul.
Pe cateva perne asezata,incerc sa le numar si sa imi dau seama ce vor sa zica,ce vor ca eu sa aflu.Imi imaginez cum ar fi sa te afli asa de sus si sa vezi toate lucrurile pe care oamenii,animalele si creaturile le fac,cum ar fi sa poti judeca fara ca cei de jos sa afle ca poti gandi si vorbi.Nu sunt doar stele,eu cred ca sunt fiinte.
-Iar esti aici...am auzit pe cineva in intuneric.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|