queens of underworld, rise!
02 Jul 2012, 21:39
  • Ivy se încruntă pentru o secundă, apoi continuă cu zâmbetele pentru audienţă. Adică nu va lupta? Decât dacă ei vor ajunge atât de departe încât să intre în seiful în care va sta ea, Lexie şi Freyja? Nu putea să accepte aşa ceva. Ea avea să lupte. Lex putea avea grijă de Freyja.

"Deci tu vrei să mă ţii pe mine afară din luptă," râse ea. "Nu mă voi ascunde în Gringotts, şi cred că Freyja şi Lexie sunt destul de bune ca să se apere singure. Dar eu nu pot să stau degeaba."

Era sigură că Kurt se aştepta la asta. O cunoştea. Nu avea cum să se aştepte să îi facă aşa o propunere şi ea să fie de acord fără să crâcnească. Toată conversaţia îi făcu sete pentru luptă, aşa că se hotărî să îi pună punct.

"O să lupt. Voi sta puţin la început cu Freyja şi Lex, apoi mă bag şi eu. Şi da, am mulţi aliaţi. Majoritatea bărbaţi," zâmbi ea. "De fapt, de asta sunt aici, am nevoie şi de femei."

Kurt ştia tot, normal, doar îi citise gândurile. Armata acveasta va fi creată pentru a apăra drepturile femeilor. Însă era sigură că unele dintre ele vor fi de acord să se bage şi în marele război. Ivy zâmbi. Asta era cea mai interesantă chestie ce se petrecea de la Harry Potter încoace.

"Doamne, va fi atât de amuzant," zâmbi ea, întorcându-se spre Kurt şi bătându-l pe braţ.

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
queens of underworld, rise! - by Ivy Thibault - 29 Jun 2012, 22:34
RE: queens of underworld, rise! - by Ivy Thibault - 02 Jul 2012, 21:39