|
queens of underworld, rise!
|
03 Jul 2012, 19:24
(This post was last modified: 03 Jul 2012, 19:24 by Lexie Stryder.)
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Casa: Viperini
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
- Lexie se incrunta la auzul cuvintelor lui Julien. Ok, nu se asteptase la asta. Credea ca o va lasa balta si pur si simplu se vor plimba fara sa ii faca treaba mult mai dificila decat trebuia sa fie. Viperina isifreca ingandurata ceafa cu un zambet enervat pe fata, apoi isi intoarse privirea spre barbat.
"Stii, chiar am o idee," spuse ea. "Ce ar fi sa ma duc acolo sa aflu ce pun la cale si ma intorc cu vesti. Asteapta-ma aici!"
Inainte sa isi termine fraza, tanara vrajitoare pleca de langa el, incercand sa se miste cat de repede putea in rochia aceea stupida si pantofii inalti. Se injura in gand pentru ca era atat de 'dicreta' si 'priceputa' la asta si merse cu o privire ingrijorata printre oameni.
Ii vazu pe Ivy si Kurt, fiind insotiti acum si de Freyja in capatul celalalt al salii. Trebuiau sa mearga chiar atat de departe? Isi inclesta maxilarul, scotand la iveala un zambet relaxat, ca si cum nu ar fi avut nicio grija pe lume.
"Ce seara frumoasa!" spuse ea, inaintand spre ei. "Ah, buna Freyja." Nu astepta niciun rapsuns si vorbi repede. "Bine, acel Guillaume, Julien sau oricum, vrea sa afle planul si am venit aici ca sa imi spuneti ce sa fac pentru ca nu am idee."
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: queens of underworld, rise! - by Lexie Stryder - 03 Jul 2012, 19:24
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|