|
|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
fire cannot kill a dragon
|
03 Jul 2012, 23:59
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Isi musca buza inferioara, incercand sa-si ascunda ingrijorarea. Nu-i placea sa-si dea pe fata sentimentele, si nu pentru ca ar fi parut slaba, ci pentru ca pana acum nu se mai destainuise in fata cuiva, si nu ii era prea usor s-o faca. Acest sentiment nou, care i se atribuia tatalui ei era ciudat si o chinuia, aproape. Nu vroia sa se lasa prada disperarii, asa ca incerca sa ignore gandurile ciudate ce-i alergau prin minte.
"Aha...Dragonii mei voi iesi din oua in curand", sopti ea, entuziasmata.
Le ducea dorul, desi vizita ouale lor aproape zilnic. Nu vroia sa se gandeasca totusi unde se aflau acestea, caci Kurt era extrem de bun la Legilimantie, si nu vroia sa ii exploreze mintea. De fiecare data cand se afla in preajma lui, incerca sa si-o inchida, desi nu stia daca functiona. Nu vroia ca el sa stie inca ce gandea ea. Trebuia mai intai sa isi dea seama de el si de caracterul lui, inainte sa-i spuna si restul secretelor sale.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|