|
|
04 Jul 2012, 13:35
(This post was last modified: 04 Jul 2012, 13:35 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Well... La mine a fost usor ciudat. Am primit un link de la o persoana apropiata mie,fiindca atunci cautam forumuri cu tema Harry Potter si mi-a fost recomandat ca fiind cel mai bun. Mi-a placut din start si pot spune ca e cel mai bun forum pe care am fost vreodata,unul cu traditie,cu un istoric in spate care inca mai rezista si are membrii noi si tot respectul pentru asta,dragilor.
De sase luni sunt parte a acestei mari familii si calatoria mea e doar la inceput. Am avut perioade de ratacire dar cert este ca m-am intors mereu aici,ca indiferent de situatie am fost aici,cu sufletul si gandul fiindca noi suntem DarkMark-ul. Si fiindca va iubesc pe toti,si personajele si oamenii din spatele povestii incepand cu adminii si pana la cei care sunt aici doar de 24 de ore si nici nu stiti cat mi-as dori,asa cum a zis Isa,sa ne cunoastem toti si sa ne apropiem cat mai mult fiindca sunteti niste oameni extraordinari cu totii.
Va multumesc tuturor ca sunteti aici,ca tineti acest loc viu si ca va aducetii prietenii si cunostintele,pentru ca acest forum merita. Multumesc administratorilor,in special lui Raizen - man,you're a genius - care a adus DarkMark-ul la o capacitate maxima ca sa zic asa,desi sper ca vom putea sa il facem sa fie si mai bun,si mai cunoscut si mai populat. E omul care a facut ca totul sa fie asa cum este astazi.
Mi-am facut multi prieteni aici si sincer ma sperie gandul ca ne vom desparti. Acesta este punctul nostru de legatura,este ceea ce ne apropie si ne uneste. Imi e si frica sa ma gandesc ca DarkMark ar putea disparea cat de curand - intr-un viitor indepartat si totusi,foarte aproape ... Sper sa ramanem aceiasi si sa ramanem uniti. Meritam asta. DarkMark o merita.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|