|
and you realise i was never perfect from the start
|
04 Jul 2012, 13:48
(This post was last modified: 04 Jul 2012, 13:49 by Klaus Lovel.)
|
|
Klaus Lovel
|
RP Posts: 372
Casa: Niciuna
Galeoni: 1310
Animal: Caine - "Diablo"
|
|
- Ofta scurt si continua sa priveasca casa sinistra care i dadea fiori. Stia ca Ralph e un Devorator si sigur avea ceva treaba cu ei, insa voia sa lase lucrurile sa parcurga de la sine caci nu voia sa o implice pe Agnes si apoi ea sa iasa ranita de acolo, asta ar fi ultimul lucru pe care l-ar face sau mai bine zis nu l-ar face deloc, nu voia sa-si piarda unica sora care o avea si la care tinea asa mult. Un zambet malefic i aparu in coltul gurii al barbatului cand observa starea de agitatie si sarcasm a lui Klaus, stia ce poate el si ca era un bun pion in jocul lui.
Tresari cand sora lui il impunse in coaste si se intoarse, soptind:
- Ai rabdare!
- Klaus, Klaus..cand ai sa inveti ca si micuta ta surioara e mai puternica decat crezi? In plus, eu ma bazez pe amandoi ca puteti intr-o zi sa-mi conduceti imperiul, corect? Cum ar suna ca Klaus Lovel si Agnes Lovel sa fie conducatorii imperiului meu? Frumos, nu?
Klaus isi arcui o spranceana, voia din toata inima sa ajunga sa conduca un imperiu dar daca era vorba de viata lui si a surorii lui avea sa analizeze asta cu mult tact si sarguinta, de ce sa-si riste viata pentru niste galeoni amarti?
- Cand m-am referit sa treci la subiect nu am zis sa-mi zici planurile cu care vrei sa ne manevrezi ci de ce ne-ai chemat aici, sunt sigur ca vorbele cu imperiul..sunt doar un pretext, asa ca..haide Ralph, spune.. In plus stiu ce poate sora mea, doar ca tu esti viclean..te cunosc crede-ma si sunt sigur ca vrei si ceva in schimb pentru asta, nu? De exemplu asta... zise el aratandu-i un medalion in forma de dragon, iar Ralph sari repede de pe scaun, zicand:
- De unde il ai?
- Vezi?! Ce spuneam mai devreme..esti numai pe interes. Medalionul ramane la mine pana...pana am eu chef, in plus..daca te atingi de sora mea si pateste ceva..crede-ma Dahlia va plati pentru asta si nu cred ca vrei ca micuta ta bijuterie sa pateasca ceva.
Step aside bitches it's Klaus Lovel
![[Image: 1hR6WRH.gif]](http://i.imgur.com/1hR6WRH.gif) . ![[Image: TZZ9W12.gif]](http://i.imgur.com/TZZ9W12.gif)
I'm a sweet serial killer
|
|
Messages In This Thread |
RE: and you realise i was never perfect from the start - by Klaus Lovel - 04 Jul 2012, 13:48
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|