Books are ... boring.
04 Jul 2012, 14:46 (This post was last modified: 04 Jul 2012, 14:48 by Spencer Gray.)
  • Pufni scurt auzind replica viperinei.
    Prinse o suvita satena pe care incepu sa o invarta printre degete. Nu avea chef de cearta cu un viperin pentru ca stia cum reactionau acestia cand erau pusi intr-o lumina nefavorabila. Dar fata care tocmai intra parea ca nu nimerise tocmai bine ziua in care sa intre in conversatii.
    Adica tot vina mea e? Ea e intrebat ce facem aici, eu i-am raspuns si tot ei nu ii convine. In fine. Nu am chef de cearta schimb de replici sau alte prostii din astea. Ii raspunse Spencer soimitei destul de incet cat sa auda doar ea. Nu garanta insa ca viperina nu auzise si ea franturi din discutia lor, urmand ca mai tarziu sa inceapa sa fie din nou indispusa.
    Arunca peste umar respectiva suvita. Devenise un tic a se juca in par cand nu avea se sa fac. Mereu trebuia sa tina ceva in mana, sa il roteasca, sa se joace cu el si pana la urma sa il strice si sa il inapoieze - sau nu - bucati. Dar ce motiv ar fi avut acum sa rupa creionul pe care il ridicase de pe carte.

Don't Keep Calm
Just Kill Everyone
[Image: tumblr_m5zwralz411qh6s1no1_500_large.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Books are ... boring. - by Melissa A. Reningan - 04 Jul 2012, 12:07
RE: Books are ... boring. - by Spencer Gray - 04 Jul 2012, 12:17
RE: Books are ... boring. - by Spencer Gray - 04 Jul 2012, 13:38
RE: Books are ... boring. - by Spencer Gray - 04 Jul 2012, 14:46

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post