and you realise i was never perfect from the start
04 Jul 2012, 16:23
  • "Klaus, Klaus..cand ai sa inveti ca si micuta ta surioara e mai puternica decat crezi? In plus, eu ma bazez pe amandoi ca puteti intr-o zi sa-mi conduceti imperiul, corect? Cum ar suna ca Klaus Lovel si Agnes Lovel sa fie conducatorii imperiului meu? Frumos, nu?"
    Da. Era frumos. Totul bine pus la punct, sigur ca nimic nu ii va pune bete in roate. Nu intelegea de ce fratele ei era atat de speriat. Doar fusesera de acprd sa mearga acolo. Nu fusesera adusi cu forta. Era ceva la mijloc? Si cine era Dahlia?
    Se strecura pe langa fratele ei tinandu-l strans de mana. Vroia sa-si spuna cuvantul.
    "Nu mai vorbiti despre mine de ca si cum nu m-as afla aici! Tu!spuse ea privindu-l pe unchiul ei."Ne-ai chemat aici cu un motiv. Vrei sa-ti recastigi locul in randurile Devoratorilor? Ca sef. Sunteti absolut patetici daca va certati in loc sa ne intelegem. "

Numarul tabloului ei.. ce insemna? Anul in care va muri? Se va intampla ceva atunci? Stia ca Ralph era clarvazator, si probabil chiar el pusese acele cifre sub tabloul fiecaruia din familie.
    "Acum spune-ne cum te putem ajuta."

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: and you realise i was never perfect from the start - by Agnes Marie Lovel - 04 Jul 2012, 16:23