|
|
and you realise i was never perfect from the start
|
04 Jul 2012, 23:26
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Se incrunta suparata. Nu-i placea la fratele ei faptul ca nu risca. Ea era o fire aventuroasa. Ea risca. De aceea ii si placea caracterul unchiului ei. Ii cerea ceva, si ii dadea imediat. Chiar si un imperiu. Insa era mult prea tanara si lua decizii pripite si proaste.
Se departa de fratele ei si pasi inainte, in fata lui Ralph. Isi incrucisa bratele la piept si aproape ca scotea fum pe nari si pe urechi.
"Ce sa nu aflu? De spre ce vorbiti? Klaus! Era vorba ca facem o echipa. Nu ai putea macar o clipa sa uiti de sentimentele acelelea fratesti, profunde si sa ma lasi si pe mine sa actionez, sa stiu despre ce este vorba?!"Se intoarse apoi spre Ralph si ii zambi draceste.
"In ciuda deciziilor fratelui meu, eu te voi ajuta. Vreau sa fiu ..puternica, nu doar fizic ci si psihic."
Scartaitul usii de lemn intrerupse conversatia, iar de dupa usa iesi Aylee. Trecuse un an de cand nu o mai vazuse? Perfect. Pare-se ca il cunostea pe Ralph. Se puteau alia.
"Aylee!"spuse Agnes usor surprinsa."Si tu aici?"Se intoarse la fel de surprinsa spre Ralph."Ralph?!"
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Messages In This Thread |
RE: and you realise i was never perfect from the start - by Agnes Marie Lovel - 04 Jul 2012, 23:26
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|