i know a dirty word
05 Jul 2012, 22:11 (This post was last modified: 05 Jul 2012, 22:11 by Julieta D. Thibault.)
  • Ofta scurt si in zadar incerca sa-si adune gandurile caci tot nu putea. Avea nevoie de un impuls sau mai bine zis un loc de unde sa gaseasca relaxarea si avea nevoie de el neaparat acum. Isi prinse parul intr-o coada de cal lejera si il lasa sa curga pe spate frumos. Isi musca buza inferioara si continua sa paseasca prin conac in stanga si in dreapta. Se plictisise de acei pereti care mereu i spuneau ceva in gen "Iesi afara! Nu mai sta in casa!", doar ca ea se considera nebuna ca peretii vorbeau, insa nu era, in subconstientul ei stia ca nu era.

Ofta din nou dar de data aceasta lung. Iesi din conac si inchise usor usa in urma ei. Daca ar fi fost zi cu siguranta si-ar fi pusa mana la ochi, nu suporta soarele de nicio culoare, parca se certase cu el. Ei bine, asta zicea sora ei. Isi puse mana la frunte si privi in sus, ochii imediat i se dusesera pe luna care era inconjurata de mii de stele, printre care si una cazatoare. Isi puse rapid o dorinta, desi stia ca nu avea sa se implineasca, dar totusi incercase. Chiar daca era un om matur acuma, putea sa zica ca mai avea inca acel suflet de copil sau cel putin o ramasita din el care nu disparuse.

Isi lua bagheta din buzunar si zise o destinatie la intamplare, undeva relaxant, isi lasa mintea sa alunece usor spre vise. Si brusc se trezi pe o alee iar in fata sa observa o banca, dar nu era singuratica. Ci mai degraba cu o persoana care era intinsa pe ea. Se incrunta putin si continua sa se apropie pana observa ca persoana aceea isi dadu seama ca ea era acolo. Inghiti in sec si indrazni sa se apropie, zicand:
    - Deranjez?

OCC: Sper ca nu te superi daca am continuat eu Happywide

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 21:57
RE: i know a dirty word - by Julieta D. Thibault - 05 Jul 2012, 22:11
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 22:43
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 23:08