i know a dirty word
05 Jul 2012, 22:55 (This post was last modified: 05 Jul 2012, 22:57 by Julieta D. Thibault.)
  • Isi arcui o spranceana cand tanara din fata ei vorbi. Un zambet i aparu in coltul gurii, atata timp cat tipa nu avea sa i vorbeasca cu aroganta si sa fie politicoasa asa avea sa fie si ea. In plus, ea nu venise aici ca sa faca pe plac nimanui ci venise pentru relaxare, iar daca asta vroia asta avea sa se intample. Isi desfacu parul din coada de cal si il lasa sa curga ca o cascada pe spate. O analiza pe femeia din fata ei din cap pana in picioare, aparent puteai sa zici ca e totul in regula cu ea, dar din replica care i-o daduse ceva era ciudat cu ea.

Insa era simpatica, dar parea usor flexibila. Avea acea privire care te facea sa te increzi pentru cateva secunde in ea, doar ca apoi sa-si para rau de decizia asta. Nu intalnise multa lume in care sa se poata increde, dar nu avea sa inceapa de acum. In plus nu avea nimic de a face cu ea, nu o cunostea, nu o mai vazuse in viata ei si nici nu avea de gand sa-i strice "Aerul".
    -Am cumparatul oxigenul si de fiecare data cand vorbiti imi platiti un banut! zise ea destul de serioasa.

Puteai zice ca era o replica din desene, dar nu era. Era o replica care o inventase pe moment sau mai bine zis o auzise de la verisoara ei care era mereu plina de idei geniale si i multumea lui Dumnezeu ca exista. Ofta si se aseza pe banca din fata celeilalte tipe, de ce sa se inghesuie?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 21:57
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 22:43
RE: i know a dirty word - by Julieta D. Thibault - 05 Jul 2012, 22:55
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 23:08
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 05 Jul 2012, 23:56
RE: i know a dirty word - by Isolde du Maurier - 07 Jul 2012, 00:02